Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Nyttårsaften | DJs Gemini Corpulenti & Vinny Villbass | Blå

Fredag 31. desember:

2010 blir 2011

CC: 150 + avg./KL. 22:00/ID: 20

Nyttårsfest med DJs Gemini Corpulenti & Vinny Villbass

Godt nyttår til dere alle!

Jaja dere. Da var 2010 omme, og vi ser tilbake på en heidundrandes helårsfestival.

Nå er det bare ett år til 2012 og verdens totale undergang, og dette må vi jo feire med partyhatt og kake på din kanal til undergrunnen: Blå.

Hva nytt har 2010 bragt oss bortsett fra et års ubønnhørlig reise mot døden? Jo da: iPad-bonanza, iPhone-bonanza, Klubb Kadanza, Ariel Pink på Garage, Crystal Castles på Oslo Live, Sten Ove Toft på Storbynatt og ikke minst OsloGirls (Hvor en av kveldens riddere på hvit hest har en cameo som halvalkis).

Til å tonesette dette makkverket av et år står et par dødstøffe tvillinger sammen med turbopropellen Vinny Villbass klare til å sende deg på trynet ut i det nye året. Siden Henri LeCoq og Le Capitain har så sjuke riderkrav blir det bedt om et lite avlat i døra, men husk at det går til en god sak – nemlig juleribba til tvillingene som står kald og venter på ubetalt strømregning!

Dette er ikke første gang team Villbass/Twins slår seg sammen: Også i fjor stod et stykk tynnas og et stykk tjukkas og lekte seg bak mission control på Blå. Det ble furore i Harare, og det regner vi med at det blir i år også. Kalaset varer fra 22:00 til stengetid og pleier å være stormannsgalt!!

VINNY VILLBASS
Denne vel bevandrede, godt bevarte Berlinerpølse, levemann og altmuligmann har det hett om dagen. Ikke bare går kveldene i Berlin ned som sossisser med glidemiddel – Diskjokkeband, der Villbassen er en drivende kraft, har i det sistelagt Norge for sine føtter på Bygdediskoen! Håkon er alltid trøtt når vi treffer´n. For det var så gøy i går…eventuelt var det ikke så gøy og han måtte rigge til klokka seks.

Uansett ær´n et arbeidsjern uten like. Nå om dagen skal det gis ut en krøssklept 12´er på Afro Art, labelet I´m Single Records skal promoteres og et gryende samarbeid med gladguttene i Of Norway er på trappene. Bland alt dette sammen og shake, så får du en fabelaktig musiker og en DJ du sjelden ser maken til på denne siden av Skagerrak

GEMINI CORPULENTI = HENRI LECOQ & LE CAPITAIN
17. Mai og nyttårsaften er to sider av samme sak, og derfor velger Blå som vanlig å hente fram tungskytset! Singularity er tilbake på Blå med pannebrask og bram og skal som vanlig skjenke deg en uforglemmelig blanding av gutteromsdisko og barkebilleboogie! Denne gangen blir det 4 decks & the truth og guttene med de små hendene og de store hodene skal vise oss en gang for alle hvor discoskapet skal stå og vugge. Pjokkene har vært representert på alt fra Sunkissed til Samfundet i Trondheim dette året, og hvor er det vel bedre å avslutte nok et år i
konstant krangel enn på Blå?

Kjøp billett »

6 kommentarer:

 1. 1.

  Petter Modahl:

  28. December 2010, kl. 19:10

  Blir detta bra a? Hakke hørt noen av de som skal spille før jeg ass. Noen som vet hva slags musikk de spiller?

 2. 2.

  Rodrik:

  29. December 2010, kl. 16:00

  Dette blir fab! Twinsa og Vinny er blant byens kremtopper når det gjelder house og disco

 3. 3.

  Chris:

  31. December 2010, kl. 00:01

  Er det noe dresscode her?

 4. 4.

  Toft:

  31. December 2010, kl. 07:37

  Åneida – så lenge du kommer med ett smil om munnen så er det fritt leide!

 5. 5.

  Chris:

  31. December 2010, kl. 11:57

  Da ser man ikke bort ifra at jeg ender opp i brenneriveien! Hvordan er det med plass, snakker vi fullt klokka 2300?

 6. 6.

  håperikkedettefailer:

  31. December 2010, kl. 12:52

  selges det fortsatt billetter? må jeg ringe for å reservere eller kan jeg kjøpe i døra?

Kommenter: