Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy jan2011 | Blå

Lørdag 8. januar:

J * U * I * C * Y

100,- /KL. 23:00/ID: 20

Patski Love & Chris Stallion Best of 2010 Vj-sett Live: Salvador Sanchez

Hardtarbeidende klubb på sitt 7nde år. Streetsoul og hip-hop

Juicy går inn i sitt syvende år med live opptreden med Salvdor Sanchez, Patski Love & Chris Stallion Back2Back i fri dressur og ett helt unikt Best Of 2011 VJ-sett!

Rykter fra dumpa i Brenneriveien er at røyken fortsatt ikke har lagt seg etter Juicy sitt 6-års jubileum for snart en måned siden, og vi tviler ikke. De som klarte å komme seg inn på Blå og Ingensteds, som seg ubenhørlig var pakket som sild i tønne, fikk med seg legendene DJ Clark Kent fra New York og Shortee Blitz fra London, konsert med den singelaktuelle svensken Adam Tensta (OK Wow), DJ Nuhhh og selvfølgelig Juicy-duoen selv; Chris & Patski.

I 2011's første utgave av Juicy på Blå styrer Patski Love & Chris Stallion showet nesten helt selv.. Ved siden av de sedvanlige bangers og klassikerne fra de siste 40 årene du ikke kan annet enn å danse og hyle til, blir det et unikt Best of 2011 VJ-sett og sist, men ikke minst live opptreden med artisten bak ett av 2010's beste norsk rap album; Salvador Sanchez. Salva som han populært kalles i hjembyen Kristiansand og blant venner i Oslo slapp nylig sitt andre soloalbum "Happy Daze" som ikke uten grunn har høstet mer enn strålende kritikker. Skiva har musikalske preferanser til Westcoast, Funk og det Salvador selv kaller Andino-disco. Du husker nok også Salvador, som for øvrig er en fantastisk rapper, som primus motor i Spelmannpris-vinnende Darkside Of The Force.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: