Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Dødpop jan11 | Blå

Fredag 21. januar:

Den norske Skwee labelen

100,-/KL. 22:00/ID: 20

Dødpop presenterer: MRC Riddims (US), Beatbully, Melkeveien og Sprutbas

Bass elektronika?. Velkommen til årets første Dødpop-kveld på BLÅ!?

I løpet av de siste par årene har Dødpop utviklet seg til å bli en av de viktigste formidlerne av skweee-musikk. Med en stall på over tjue artister og et titalls utgivelser siden 2008, har det Norske plateselskapet klart å gjøre Oslo til et mekka for skweee-entusiaster - og ikke uten grunn. Navn som Melkeveien, Sprutbass, Beatbully, Daniel Savio og Fulgeance har vært på leppene til musikk-kritikere rundt om i verden, og med sin syntetiske funk har Dødpop klart å skape bølger internasjonalt. Det unike lydbildet har blitt lovprist av blant annet musikkanmeldere i The Guardian, Rolling Stone, XLR8R og NME, så vel som Radioheads Thom Yorke.

Fredag 21. januar arrangeres årets første Dødpop-kveld, og på scenen står gjester fra både inn- og utland. Spesielt stolte er vi av å kunne presentere MRC Riddims, som består av Oktopus fra hip-hop gruppen Dälek og Merc fra Ifwhen og All Natural Lemon & Lime Flavours. Det blir også gjensyn med Beatbully - som snart slipper sin etterlengtede debutplate, og Melkeveien og Sprutbass.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: