Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed : Moodyman [Detroit] | Blå

Lørdag 22. januar:

Gul & Blå

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed : Moodyman [Detroit]

+ Øyvind Morken, Terje Bakke +++

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

MOODYMAN [Detroit]
g-HA & Olanskii
Øyvind Morken
Vinny Villbass
Terje Bakke
Nico Coltsfoot
[+ visuelt] Tilo & Evelina

Sunkissed og Blå presenterer MOODYMAN! Det er sjelden et så unisont kor av musikk gærninger fra hele det elektroniske spekteret gleder seg som unger på julaften. Og ikke bare fordi Moodyman har gjort så mangt, men også fordi han er ekte legende materiale, og en av Detroits mest markante artister.

Moodyman er en viktig link i Detroits musikkhistorie. Han knytter jazzen og motown sammen med house og techno. Slik er også settene hans når han spiller plater. (Og ja, det går i 12 tommer vinyl her i gården!) Sist jeg hørte Moodyman åpnet han med noen jazz og boogie skiver før han tok fatt på 80 tallet og den elektroniske musikk revolusjonen, alt mikset sammen med kommentarer fra mannen selv, og sanseløst mye banning. Stemningen var etterhvert mild sagt ekstatisk. Men dette var også et sett som krevde noe av sine lyttere. Vår 'gamle-sjøulk-in-residence', nico coltsfoot, snakker ofte om historietime. Denne gangen er det virkelig det det er, med bjeller på!

Men det er ikke Sunkissed om vi ikke leverer et komplett kinderegg! Og denne kvelden er det nesten dobbelt opp. Før Moodyman tar til spakene blir de kyndig oppvarming fra Vinny Villbass, i tett tospann med en av byens mest habile Detroit house kjennere; Øyvind Morken. Sist disse to slo sine hoder sammen i dj boksen på Sunkissed var det rett og slett vakkert!

Så er det den tida i januar de det er børstan' til Nico Coltsfoot! Og som tidligere har han med seg nytt talent til Gul for å feire. Denne gangen er det Norge og Bergens nye stjerneprodusent; Terje Bakke. Tross sin unge alder har Terje alt rukket å drive sine huskompiser til vanvidd med tromme-programmerings-terping på 5 kvadrat soveromsstudio. Nå har det betalt seg med utgivelser på habile Soulfood og Strictly Chosen samt spillejobber i Børlin, Frankfurt og straksens kloden over. For musikken han lager er solid gull, toppet av at han har blitt en habil dj av internasjonalt format.

Vi runder av Gul med stramme tøyler rundt gebisset fra herrene g-HA & Olanskii. Sånt rent bortsett fra den bittelille detaljen at Olanskii har åpna ny klubb med Kong Kaman, og at han sammen med g-HA går inn for å løfte fredagene til nye høyder der i gården, begynner å bli litt vanskelig å si noe nytt og fjongt her i gården, men de to har vel ikke akkurat ramla av lasset enda. Så forvent mer av guttas infektuøse ablegøyer!

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: