Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
tirs 8.feb | Litteratur på BLÅ | Blå

Tirsdag 8. februar:

Tirsdager:

CC:30/KL. 18:45/ID: 18

Litteratur på BLÅ: Familie, fortid og fortielse

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Hvilken betydning har fortida for nåtidas hendelser? Hvor godt kjenner vi egentlig våre nærmeste? Vil sannheten alltid sette deg fri eller er det noen ganger like greit å ikke vite? Er det mulig å gå videre i livet uten å ha ryddet opp i alt som ligger bak oss? Er disse spørsmålene oppskriften på de fleste norske samtidsromaner? Noen forfattere går i hvertfall dypere inn i denne tematikken enn andre, og denne kvelden på Blå skal vi møte to av dem.

Ruth Lillegraven vakte stor jubel da hun debuterte med diktsamlingen Store stygge dikt i 2005. Nå på nyåret kom romanen Mellom oss, en fortelling over tre generasjoner som strekker seg fra andre verdenskrig og inn i nåtida.
http://tiden.no/index.php?ID=Bok&counter=704

Jens M. Johansson er prisbelønt journalist og kritikerrost forfatter. I fjor ga han ut  romanen Den andre, en psykologisk spenningsroman som blant annet spør om på hvilken måte kan man velge sin fremtid når ens fortid lever videre i en som en annen?
http://tiden.no/index.php?ID=Bok&counter=694?

Rannveig Windingstad er ordstyrer.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: