Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
El Guincho 9.feb | Blå

Onsdag 9. februar:

BLÅ & Smuglesning pres.:

150,- + avg/KL. 21:00/ID: 18

El Guincho (ES)

Spanskebølgen

Spanskebølgen er et faktum. Band som Delorean, Crystal Fighters og El Guincho viser at Spania er et land å regne med fremover. Det er no nytt og friskt ved det. Kall det organisk pop-elektronika om du har behov for knagger.
?

El Guincho er gitt ut på labelen Young Turks. Labelen har gitt oss finfin musikk fra Tanlines og The XX. Her kommer nok en godbit: El Guincho som er Pablo Diaz-Reixa.

Hans debut album Pop-Negro ble veldig godt tatt imot.

Lydbildet til El Guincho legger seg tett opptil våre venner i Tanlines med bruk av samples og inspirasjon hentet fra afrobeat, Tropicalia, dub og rock and roll. Sjøl kaller han det "Space-age exotica" og hans hovedinstrument er Roland SP-404.

Videoen og låta "Bombay" fikk bra buzz på weben sent ifjor. Det er en gladlåt med massevis av stjerneskudd og bryster i videoen. Per idag har den over 300.000 views på YouTube. Lagt den ut via Vimeo under grunnet at YouTube er mer konservative enn Vimeo.

Kjøp billett »

2 kommentarer:

 1. 1.

  Anna Lisa Martinovics:

  26. January 2011, kl. 16:59

  Hei, er det ingen vergeordning?

 2. 2.

  satan:

  9. February 2011, kl. 11:21

  Pop-negro er ikke debuten…

Kommenter: