Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Torsdag 10.feb | Heroes & Zeros + The Megaphonic Thrift | Blå

Torsdag 10. februar:

TO AV NORGES BESTE BAND:

CC:150/KL. 21:00/ID: 18

Heroes & Zeros + The Megaphonic Thrift

+ DJ TOFT (ALTAAR)

Heroes & Zeros: fra det snerrende til det lavmælte; fra det minimale til det majestetiske. Når styggvakker gitarstøy og vanedannende melodier støter sammen, dannes The Megaphonic Thrift.

HEROES & ZEROS
Der andre artister velger taktiske u-svinger i håp om kortsiktig gevinst, har Heroes & Zeros gjennom sin glødende lidenskap for musikken jaktet på - og funnet – den røde tråden som fletter ni
meget signatursterke låter sammen til et episk mesterverk med fjorårets album 'Simian Vices Modern Devices'.

Bandets unike og melodiøse fingeravtrykk er fortsatt like sylskarpt, men lydbildet er både mektigere og mørkere enn sist. Trioen fra Lillesand evner også å gjenskape den suggererende
magien fra sine mange lovpriste konserter, og hver eneste låt viser en ny dimensjon av bandet; fra det snerrende til det lavmælte; fra det minimale til det majestetiske.

THE MEGAPHONIC THRIFT
Når styggvakker gitarstøy og vanedannende melodier støter sammen, dannes The Megaphonic Thrift.
The Megaphonic Thrift er Richard Myklebust (vokal/gitar), Njål Clementsen (gitar), Linn Frøkedal (vokal/bass) og Fredrik Vogsborg(trommer). Mens tregrepsriff omskapes til gigantiske vegger av lyd og flommende støy, beveger bandet seg fra å være en drømmekrysning avSonic Youth, Guided by Voices og Velvet Underground, til å bli sjangerdefinerende, grenseoverskridende og helt unikt.
The Megaphonic Thrift tar med debutalbumet “Decay Decoy” sjumils-skritt i retning av en egen nisje – i en sjanger som er vanskelig å definere, men ufattelig lett å like. Kall det støyrock med melodier, kall det modernistisk shoegaze. Albumet er uansett helt fantastisk.
På tross av sin korte eksistens har bergensbandet allerede plukket mye oppmerksomhet – ikke minst internasjonalt. I 2009 var gruppa i Urørtfinalen, imponerte på by:larm og spilte deretter på blant annet festivalene Spot, Roskilde, Øya, Icelandic Airwaves og CMJ. I 2010 har de blant annet imponert på Eurosonic, by:larm, SXSW, Øyafestivalen, The Great Escape, Popkomm og Berlin Festival.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: