Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Kids Love Bass feb11 | Blå

Fredag 11. februar:

Klubbpremiere på BLÅ

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Kids Love Bass pres.: Douster (Mad Decent/ZZK records)

+ Kids Love Bass djs + VJ Kicki Raider

Det er med en stor ære og glede at Kids Love Bass kan få invitere deg til selveste premierekvelden på vårt nye Blå-residency! ?

Annenhver måned fremover kommer vi og en utvalgt gjest til å kjøre opp hovedstaden med det feteste innenfor bass og elektroniske lydbilder som ellers ikke er å finne overalt i hverdagen. Første mann ut i vår homage til de lave frekvenser og aktive danseføtter er den fremmadstormende franske dj'en, produsenten og sertifiserte moroklumpen Douster.

Douster er et navn som lenge har sirkulert rundt i blogsfæren. Vi har fulgt han helt siden fødselen av Hypem og folk brukte skjellsord som Bloghouse og Fidget for å beskrive musikken. Men Dousters tid med gutteromsproduksjoner og bootlegremixer ser ut til å være over for lengst, hvertfall hvis man skal dømme ut fra den imponerende listen utgivelser mannen har levert i senere tid. Her finner vi bl.a remixer for folk som Crookers, Clasixx og Rusko, samt samarbeids-ep'en med svenske Savage Skulls som også har med pop-prinsessen Robyn(!). Og sist men ikke minst undergrunnsfavoritten King Of Africa, som med det geniale Lion King-sampelet akkompanert av en hysterisk musikkvideo fikk mang et nachspiel og dansegulv til å peake både i 2009 og 2010. Slettes ikke småtteri.

Hugo, som mor hans kaller'n, er opprinnelig fra Lyon, men han har de siste årene hatt base i Buenos Aires. Dette reflekteres sterkt i 23-åringens produksjoner hvor lokale sjangere som Cumbia, Dancehall og Reggaeton har satt sterke spor i hans tolkning av bassmusikk. Kombinerer du dette med Dousters bakgrunn innenfor Elektro, Hip-Hop og House, samt en solid dose internhumor og ironi, ender du altså opp med den særdeles unike og innovative sounden som i dag er Douster. Om du heller vil kalle det bloghouse, tropical bass eller Neo Lazer Cumbia er et fett for oss. En ting er sikkert, denne mannen leverer!

Dette blir som sagt den første av en rekke upcoming KLB-kvelder på Blå, så vi lover og gjøre vårt ytterste for å starte 2011 med intet mindre enn en legendarisk kveld for oss, deg og dine. Og stol på oss når vi sier at om noen år kommer du til å være keen på å kunne si til deg selv og venna dine at du var der da da det hele startet :)

Oppsummering:

Douster (Mad Decent, ZZK Records)
Kids Love Bass (Residents)
Kicki Raider (Visuals)

PS! For bare en femtilapp mer kan du komme kl 21 og få med deg det spanske superbandet Crystal Fighters. Passer forresten fint i og med at Douster har remixet dem også, to ganger faktisk! Hør resultatet her: http://bit.ly/fHPEkc og her: http://bit.ly/f6chCs Event til konserten finner du her:

Haaper inderlig vi sees<3'

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: