Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed:live | Blå

Lørdag 19. februar:

By:larm / BLÅ / Sunkissed pres.:

150,-/KL. 20:00/ID: 20

Sunkissed:live med Supersilent Susanna & The Magical Orchestra Ost & Kjex Pow Pow Kim Hiorthøy

-

+ mange flere - 4 rom i dumpa! Det er vel ingen nyhet at Sunkissed har en tendens til å dra på litt ekstra nå det en gang i året er tid for Sunkissed:live. Line-up for årets arrangement er i så måte intet untak!?

Live:

Supersilent
Susanna & The Magical Orchestra
Ost & Kjex
Pow Pow
Kim Hiorthøy
Djuma Soundsystem
Kenton Slash Demon
Razika
Telephones
Sommerstad

Dj:
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
Brokesteady
Nico Coltsfoot
Gaute Haversen
Henri Le Coq
Ronny Rabalder
Rasmussen

Da er det duket for årets Sunkissed:live. Og for andre året på rad samarbeider vi med By:larm og dekker til over fire rom nede i Brenneriveien. I fjor var det fullt hus med over 1700 innom på det som nærmest har blitt en endags-festival. Tradisjonen tro har vi booket oss lang over støvleskaftene igjen. Årets liste inneholder flere navn vi har siklet på lenge. Så får det være om det kanskje er en smule overkill for for husets kapasitet. Helt sikkert er det iallefall at dette, som så mange år før, kan bli et av Sunkissed's høydepunkt (om enn i skarp konkurranse med 19 mars på Rockefeller). Tidlig oppmøte anbefales, ikke minst da det her er duket for gåsehud allerede fra første strofe nå Susanna & The Magical Orchestra går på 22:30 presis!

Da Moodyman var innom Blå heromdagen på lydsjekk, var Susanna & The Magical Orchestra en av artistene som kom på anlegget. Hun er stor i Detroit kunne technolegenden bekrefte. Det er velfortjent, og ikke minst er det et band vi har ønsket oss til Sunkissed:live lenge!  Det samme gjelder forøvrig Supersilent, som har vært en favoritt helt siden undertegnede ble blåst av gulvet på Cargo i London for noen år siden. At vi så følger opp med magiske PowPow, et band vi har hatt innom flere ganger før på bruket, og som vi for lengst spådde en lysende karriere, kompleterer en ren ønskeliste. Det vil si, vi er ikke helt ferdig der. Etter PowPow tar Brokesteady gutta til spakene med kyndig hånd, og som om ikke det var nok har vi har også mast oss til enda et celebert besøk fra Ost & Kjex. Men denne gangen har vi ryddet scenen om til dansegulv og bedt gutta pakke koret ned i laptoppen. Nå skal de få boltre seg live fra dj boksen, helt fram til Storberget skrur på lyset, så vi kan få hele resten av huset til å gå bananas på.

Over smalgangen på Ingensteds, aka Gul, åpner vi showet med Razika fra Bergen. Bandet har lenge vært smug.no favoritter, og har like godt smeltet våre hjerter i samme slengen. Deretter går turen til Tromsø og bandet F.A.C.E.. Lokale helter med stort potensial, sist observert mens de satte Insomnia festivalen på hodet! Om det er Berlin eller Trondheim som er merkelapp i neste omgang er vel mer diskutabelt, men at Kim Hiorthøy kan klemme saften ut av maskiner, dingser og andre boller er det ingen tvil om. På ingensteds runder vi av kvelden med et live sett fra Djuma Soundsystem, og denne gangen står spagaten mellom Oslo og Køben i form av herr Mikkas Skulstad. Djuma har i likhet med Kim vært et par runder på Sunkissed før, og begge har en tendens til å lage vill tilstander.

Vegg i vegg på Indigo, aka Grønn, er det duket for nudisko slash house session hele veien ut. Først i ilden er de to glade herrene Marius Sommerfeldt og Mikkel Haraldstad, aka SommerStad. Etter et par lækre utgivelser på Prins Thomas Full Pupp etikett er de alt klare med et live sett du kan vedde godfoten din på. Full Pupp kameratene i Telephones tar roret videre og trøkker på pedalen et sted midt mellom bartbyen, tigerstaden og bjørn-lin. Sist ut er danskene Kanton Slash Demon som har lagd herlige bølger i det siste på Tomboy og Fredski's Tartlet etikett.

Oppe på strykejernet, aka Lilla, blir de live fritt. Først ut er herr sjøulk og house kronikør Nico Coltsfoot på spakene. g-HA & Olanskii får deretter lov til å avslutte balletten på taket. Og man vet jo åssen det kan gå. Såre føtter må påregnes. Ellers på huset stiller Sunkissed mannskapet sterkt mellom bandene. På Gul regjerer Vinny Villbass med Henri Le Coq og Ronny Rabalder, på Grønn tar Gaute Haaversen og Le Capitan tøylene, og på Blå varmer Rasmussen opp lokalet. En helkveld med andre ord!

Spilletider:

Blå:
22:00 : Rasmussen
22:30 : Susanna & The Magical Orchestra
23:20 : Supersilent
00:20 : PowPow
01:00 : Brokesteady
02:20 : Ost & Kjex

Gul:
22:00 : Ronny Rabalder
22:50 : Razika
23:40 : F.A.C.E.
00:30 : Kim Hiorthøy
00:10 : Vinny Villbass & Henri Le Coq
02:20 : Djuma Soundsystem

Grønn:
22:00 : Gaute Haaversen & Le Capitan
23:40 : SommerStad
00:30 : Telephones
01:50 : Kenton Slash Demon

Lilla:
22:00 Nico Coltsfoot
01:00 g-HA & Olanskii

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: