Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Middag februar | Blå

Fredag 25. februar:

Månedlig klubbkonsept:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Middag: Motor City Drum Ensemble (MCDE, Faces Music, 20:20 Vision/DE)

Deephouse, slingrete disko og deko levert av Brokesteady + Gaute.

Et sikkert tegn på at man begynner å bli gammel er når man oppdager nye purunge talenter som dukker opp bak en hver stein en snur. Et veldig godt eksempel er tyske Danilo Plessow. I en alder av 24 år har han med sitt Motor City Drum Ensemble blitt anerkjent av de aller største navnene "in the world of house music". ?

Plessow begynte å spille trommer omtrent rett etter at han slutta med bleier. Etter dette har han gått veien de fleste houseprodusenter går via datamaskiner og softsynther, til å ende opp med utelukkende å bruke vintage trommemaskiner, samplere og analoge synthesizere i sine produksjoner.

Musikken hans tar deg rett tilbake til der Detroit var en gang i tiden, derav det passende navnet Motor City. Lydbildet hans er så fett at setersmør blir for lett, trommer mer sexy enn en Kardashian, og en groove så dyp at selv Stillehavet blir for grunt.

Han har tidligere gjort seg bemerket under ulike alias som Hypster Wonkaz, Aphro Pzyko, and Inverse Cinematics, men det var med sin Raw Cuts-serie under navnet Motor City Drum Ensamble at han ble allemannseie. Å bli anerkjent av navn som Rainer Truby, Moodymann, og Kenny Larkin kan ikke sies å være annet enn enestående.

I tillegg til å være en produsent av ypperste klasse, blir han beskrevet som en særdeles dyktig DJ med jernhånd om dansegulvet. Stikkord: Vinyl only!

Billett legges ut snart

Video:

Video:

Kommenter: