Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Jollybonanza feb | Blå

Lørdag 26. februar:

Klubb Jolly pres.:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Jollybaluba: Neon Workout (SE) - Live + Jolly djs

26. februar slår Klubb Jolly på stortromma igjen, med enda en runde med JOLLYBALUBA på Blå! Gammal italo, disko, elektro, house, sleaze og boogie.

Denne gangen har vi invitert Neon Workout over fra Stockholm for å komme og gjøre et liveset. ?Hvis du har vært på Klubb Jolly det siste året er sjansene gode for at du har hørt noen av låtene hans. Musikken han lager høres omtrent akkurat ut som den musikken du forventer at noen som kaller seg Neon Workout skal lage. Italo-inspirert, full av analoge synther, trommemaskiner, pusting og pesing og generelt god stemning. Helt fantastisk med andre ord! Debut-EP'en Neon Nights på Girlfriend Records er rett rundt hjørnet, og alt tyder på at den har vært verdt å vente på. Etter konserten gufer vi på med den vanlige blandingen av alt som er gøy å danse til. BALUBA!

NEON WORKOUT:
Neon Workout is one of the grey eminences of the decadent italo scene. His name hails from his career as a porn actor where his gimmick was his neon speedos. Never really satisfied with the music in his movies, he started making the music himself to get something that he thought was 'easier to work to'. After the fast cars and fast women of the 80s and the early 90s he disappeared underground. Quite literally, as he is rumoured to have been sucked into the Italian mafia. Now he's back from the shadows trying to recreate that hedonistic feel of his past glory.

KLUBB JOLLY:
Klubb Jolly er et sted hvor de største solbrillene dine, spandexen du har gjemt i skuffen, mustasjen du alltid har drømt om å ha og de hvite danseskoa innerst i skapet kommer sammen med neonrosa romskip og roboter med tårer i øya for å lage seg en fest på gulvet som ingen vil glemme med det første. De siste åra har vi hver måned kokt opp et trivelig brygg av ny og gammal italo, boogie, disco, electro, house og alt annet som er gøy i andre etasje på Internasjonalen. En gang i blant tar vi turen ned til Blå og steller i stand baluba der, med artister og djs vi liker og tror på. Som en drøm vi ikke klarer å slutte å drømme, Klubb Jolly fortsetter å gi deg mindre av det du hører for mye av og mer av det du hører for lite av.

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: