Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Kristin Minde 3.mars | Blå

Torsdag 3. mars:

125,- + avg/KL. 20:00/ID: 18

Kristin Minde

Slippfest: "Six Feet Over"

I februar lanserer VME Kristins Mindes debutalbum "Six Feet Over". Med sin lidenskapelige musikalpop og kuriøse historier kaster Kristin et underfundig slør over den grå hverdagen og slår et slag for drømmene og fantasien?

Platen er et resultat av samspillet mellom Kristins uttrykksfulle låter og produsent Kato Ådlands lekne kreativitet.

Kristin Mindes musikalpop tar et uredd oppgjør med kjedelig singer-songwriter-hjerte- smerte og synger av full hals, spiller opp på lirekasse, klokkespill, harpe, kofferter, strykekvartetter, trompet, gitar, trommer, wurlitzer, piano, klokker og toypiano. Mens hun rocker med gutta og jakter på spioner, tryller de frem musikalske konfekt uten kunstige tilsetningsstoffer.

Som de gamle skillingsviser, ender de kuriøse historiene til Kristin ofte tragisk, men foreteller - som skillingsvisene - i bunn og grunn noe om oss selv. Musikken drar teppet til sides og vi dras inn til et sted der tid og rom forsvinner: noen av scenene er nakne og mørke, andre er fulle av farger, figurer og rare skapninger.

Musikken på “Six Feet Over” spenner fra rått og kompromissløst til vart og sjelfult, men Kristins uttrykksfulle stemme bærer det hele. Platen inneholder smektende låter og referanser til 60-tallets gyldne pop-perler, samt knirkete lavmælte låter med Kristins sang og traktering av ymse tangent-instrument. Musikerne Jonas Vemøy (Lama, Blokk 5), Torkild Sannes Søby (The Cadettes), Andreas Lønmo Knudsrød (Splashgirl, Philco Fiction, Blokk 5, Ingrid Olava), og Håkon Sagen (Shining, Benea Reach) har også vært med på å sette sitt særpreg på denne platen.

Kjøp billett »

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Tiram:

    14. February 2011, kl. 17:11

    Hørte låta på P1 nettopp. Veldig kul låt, gleder meg til konserten!

Kommenter: