Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
07.mars | Petter Carlsen | Blå

Mandag 7. mars:

Meldodisk og sjelfullt:

CC:150/KL. 20:00/ID: 20 år

Petter Carlsen

Aktuell med ny plate

Finnmarkingen med sin unike signatur i stemme og gitar, slapp i august ’09 debutalbumet You Go Bird. Nå har Petter Carlsen vært i studio og spilt inn oppfølgeren Clocks don`t count som ble sluppet 31.01.2011.

“Petters særegne stemme, harmonivalg og melodisans gir samme følelse av kvalitet og melankolsk vibb som artister som Jeff Buckley, Ane Brun og til og med Coldplay på deres roligste, og han er like bra helt alene som med band. ”Table for One” er en vakker låt som er ‘helt Petter’. Jeg var ikke i tvil om jeg skulle si ja til å synge på den da jeg ble spurt. Men som de fleste bra ting, hopper ikke nødvendigvis ”Table for One” rett opp i fanget ditt fra en bilstereo i rushtrafikken – du må gidde å ta av papiret for å smake sjokoladen. Med andre ord: du må høre etter når Petter synger. Mens musikkbildet i offentligheten gjentar seg mer og mer, kommer han med unike perler på snora og gjør sin egen greie. Jeg, bandet mitt og en del av mine lyttere er fans for lengst, og vi følger spent med på når resten av gjengen skal få ørene opp for Petter Carlsen, slik de omsider tok til seg Jeff Buckley, Eva Cassidy og Ane Brun“

– Unni Wilhelmsen

Finnmarkingen med sin unike signatur i stemme og gitar, slapp i august ’09 sitt etterlengtede debut- album You Go Bird på EMI music Norway. Albumet debuterte på 14. plass på VG-lista topp 40, og vinner stadig nye tilhengere, både innaskjærs – og utaskjærs. Musikken hans kan karakteriseres som atmosfærisk og melodiøs pop, som også står godt til naturen fra hjemfylket hans.

Nå har Petter Carlsen vært i studio og spilt inn oppfølgeren Clocks don`t count som slippes på nyåret, nærmere bestemt 31.01.2011. Låtene er spilt inn i Studio Studio på Toten og i Oslo Lydstudio. Produsent og tekniker er Christer André Cederberg. Albumet kan beskrives som organisk og melodiøst, dynamisk og kontrastfylt.


Bandet denne kvelden består av Wetle Holte, Christer André Cederberg på gitar, Petter Carlsen og Asbjørn Ebbesvik (lyd)

Kjøp billett »

Kommenter: