Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
8.mars | Burn Baby, Burn | Blå

Tirsdag 8. mars:

LEGENDENES KVELD

CC:175/KL. 21:00/ID: 20

Burn Baby, Burn!
Julee Cruice + Kid Congo Powers + Khan + Hitman's Heel

Alle disse legendariske artistene samme kveld på en scene? Oh, yes!

8.mars gjester denne eksplosive gjengen BLÅ for å mane frem timer med varmblodige beats, surrealistiske visuals og trollbindende låter. En festkveld uten like!?

THE BURN BABY, BURN TOUR
Feat. Julee Cruise (Twin Peaks)
Kid Congo Powers (Cramps/Bad Seds)
Khan (Captain Comatose/I'm Single)
& HITMANS HEEL
Alexander Hacke (Einstürzende Neubauten), Danielle De Picciotto (Space Cowboys)

Alle disse legendariske artistene samme kveld på en scene? Oh, yes! 8.mars gjester denne eksplosive gjengen BLÅ for å mane frem timer med varmblodige beats, surrealistiske visuals og trollbindende låter. En festkveld uten like!

JULEE CRUISE (Twin Peaks)
Det er få furundt å få David Lynch til å lage låter for seg, men den æren har altså Julee Cruise som fremfører den legendariske Twin Peaks låta "Mysteries of Love". David Lynch fikk med dette blod på tann og sammen med Twin Peaks komponisten Badalamenti fortsatte de å mekke låter til Julee, noe som endte opp som debutalbumet hennes, Floating Into the Night (1989).

KID KONGO (Cramps/Bad Seeds/Gun Club)
Siden slutten av 70-tallet har Kid Kongo vært bandmedlemmenes svar på en sprettball, inn og ut av The Gun Club frem til 1988. I 1980 vervet han seg i tjeneste til legendariske The Cramps, men han er nok mest kjent som en særs viril gitarist i The Bad Seeds, saueflokken til norgesvennen Nick Cave.

KHAN (Captain Comatose)
Khans musikalske karriere strekker seg godt over 15år. Nå holder han til i Berlin, men det hele startet i det store eplet New York der han hadde sitt hovedkvarter i sin egen platesjappe - Temple Records. Herfra har han opp gjennom årene produsert flere ti-talls plater, under forsjellige alias og med en stor palett av musikkstiler. Navn som Bizz OD, El Turco Loco og 4E er navn som ikke burde ties ihjel. Han har også flere samarbeidsprosjekter under beltet og her kan vi nevne Kid & Khan (med Kid Kongo), Global Electronic Network/Khan & Walker (den ene halvdelen av Air Liquide) og Legally Jammin (med Little Annie).
Men Khan er nok, forutenom spektakulære sceneshow, aller mest kjent som den ene halvdelen av den dekadente dance-duoen Captain Comatose, kongene av disco-trash, som bl.a. er kjent for låtene "$100" og "Up In Flames".

HITMAN'S HEEL (Hacke/de Picciotto)
Alexander Hacke er nok mest kjent som buldrebassisten i kultheltene Einstûrzende Neubauten - den ekspermentelle musikkens evige brønn av inspirasjon og nyvinning.
Men foruteom Neubauten har Hacke flere andre prosjekter, blant annet sammen med de Picciotto. Siden 80-tallet har paret vært særs aktive in Berlin-undergrunden der de har lagd musikk til utallige filminnspillinger.
Med seg på trommer har de tatt med seg Chris Hughes fra Fatal Score, som har samarbeidet med en drøss andre musikere, som bl.a. Nina Hagen, Mick Harvey, Nikki Sudgen, osv, osv.

Denne eksplosive kvelden med Burn Baby, Burn! blir intet annet enn en festkveld - kjenn din besøkelsesitd. hva mer kan man egentlig ønske seg?

Kjøp billett »

Kommenter: