Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed 12.mars | Blå

Lørdag 12. mars:

NB: Kun Blå

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed : Fritz Kalkbrenner LIVE

+ g-HA & Olanskii

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

Vi varmer opp til Sunkissed:live på Rockefeller med Fritz Kalkbrenner LIVE på Blå!

FRITZ KALKBRENNER
g-HA & Olanskii
[+ visuelt] Tilo & Evelina


Jada, det er bror til han Paul, han som gjør vokalen på 'Sky & Sand'. Men først of fremst leverte Fritz et fantastisk album på egen etikett i høst. Albumet "Here Today Gone Tomorrow" inneholder ikke minst to Sunkissed sånn-på-slutten-av-kvelden hits i form av 'Was Right Been Wrong' og magiske 'Facing The Sun'. Hele albumet oser godfot og Fritz har revet opp dansegulv rundt om med live settet den siste tiden. Siste singlen 'Kings In Exile' med mikser av godeste Booka Shade viser også veien.

I tillegg serverer vi selvsagt g-HA & Olanskii i fin form! De to er som spillekåte troll etter et par Sunkissedkvelder der andre har fått boltre seg på Blå. At begge har ladet kanonene med ekspresspakker med vinyl, og fjong fasong borti høgget på Jaeger, borger for en fin kveld under stjernene!

Også er det kun Blå denne gangen, skjønt det er ikke bare å kimse av det, ikke minst nå som det har blitt så fett i lillebar!!!

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: