Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Gymbaloo – siste dans | Blå

Mandag 14. mars:

Treningstilbud:

Gratis/KL. 19:00/ID: Fri aldersgrense

GymBaloo - den siste dans!

Dans fritt. Fritt for eurotrance og selvbruningskrem.

Kjære alle kjente og nye GymBaloo-venner! Tiden går og noe består, mens annet fortjener en verdig avslutning. Tiden er kommet for den siste ordinære GymBaloo, mandag 14. mars fra 19.00 - 20.30, på Blå! ?

Dette blir ikke noe vanlig begravelse, her skal det danses! Ane er tilbake i Dj-boksen og det blir et kjærlig gjenhør med Baloo, The Cure, Hot Chip, Le Tigre, Billy Idol, Madonna, Robyn, The Ting Tings, Paul Simon, Talking Heads, Janet Jackson, Curtis Mayfield, Datarock, Daft Punk, Louis Prima, Prince, Big Boi og mange, mange fler!

Har du ikke fått med deg GymBaloo tidligere? Ok, her er siste sjanse: kom på Blå i klær du kan danse i til svetten renner av deg, og du vil opppleve en stemning lik den nest siste timen på en klubb: ingen ser at du ikke kan danse for alle er så rusa og inne i sin egen dansing! Men: musikken fortsetter i den eklektiske blandingen dere hadde på forspielt, det er plass nok så ingen tråkker deg på tærne og rusen kommer etterhvert av musikken:) No drugs, sex or alcohol.. det får dere styre med etterpå i så fall, vi tar gjerne en gravøl:)

Kommenter: