Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
15.mars | Litteratur på BLÅ: Skrift som handling og lesning som deltakelse | Blå

Tirsdag 15. mars:

HVER TIRSDAG

CC:30/KL. 18:45/ID: 18

Litteratur på BLÅ: Skrift som handling og lesning som deltakelse

Janike Kampevold Larsen intervjuer Jørn H. Sværen

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Det er vel få stemmer i norsk samtidslitteratur som på samme tid er like stillfarende og kraftfull som Jørn H. Sværen. En storm av bilder, dikt, korttekster, fragmenter og brev er samlet innenfor to permer i boka Dronning av England som kom ut i februar i år. Jørn H. Sværen har... tidligere gitt ut håndbundne bøker på England forlag, ved siden av å være mannen bak det smått legendariske H press forlag. Han spiller også i bandet Ulver.

Litteratur på Blå inviterer Jørn H. Sværen til en samtale med Janike Kampevold Larsen, omkring hvordan skriften løsriver seg fra sammenhengen, blir fragmenter og utfordrer leseren til å delta, investere og omforme teksten. Janike Kampevold Larsen har en doktorgrad i litteraturvitenskap, jobber som landskapsforsker ved Arkitekthøgskolen i Oslo og er kritiker i blant annet Morgenbladet.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: