Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
18.mars | Syntax TerrOrkester + Izakaya Heartbeat | Blå

Fredag 18. mars:

NORSK ROCK PÅ SITT BESTE

CC:100/KL. 21:00/ID: 20

Syntax TerrOrkester + Izakaya Heartbeat

Året er 2011, Syntax TerrOrkester har brettet opp ermene og er nå i gang med arbeidet med det siste albumet i sin første trilogi som utgis på YAP Records.

Men Syntax TerrOrkester skal ikke bare bruke året på å begrave seg i studioarbeid, de skal selvfølgelig også turnere både i inn- og utland. De vil bl.a. bli å se live sammen med band som Izakaya Heartbeat, Baertur (Ketil Mosnes, Datarock), Hypertext, Deathcrush, og ikke minst s...tøylegenden Sten Ove Toft. Fredag 18. mars har de æren av spille på Blå i Oslo, sammen med Izakaya Heartbeat. TerrOrkesteret spiller fengende “upop” og er beryktet for sine energiske og mangesidige konserter. Orkesteret beveger seg i et landskap mellom pop, prog, post, og punk, med tekst og vokal på kav karmøydialekt. Dette utgjør det de selv kaller for populær kunstrock.
Med til nå fem utgivelser og over hundre konserter i inn- og utland, har Syntax TerrOrkester samarbeidet med blant andre den internasjonalt prisbelønnede saksofonisten Kjetil Traavik Møster, produsent Yngve Sætre (DumDum Boys, John Olav Nilsen & Gjengen, Datarock), Ketil Mosnes (Datarock), Ståle Holgersen (Bergen Mandolinband), Fredrik Saroea (Datarock), Anand Chetty (Lars Vaular), og Sir Duperman.

Dette blir årets første Izakaya Heartbeat-konsert. Bandet jobber for tiden med nytt materiale og vil teste ut de nye sangene live denne kvelden.

Billett legges ut snart

Kommenter: