Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Apricot 25.mars | Blå

Fredag 25. mars:

Goldstar pres.:

100,- +avg/KL. 21:00/ID: 20

Apricot

psykedelisk pop og rock

The Apricot er en gruppe som ble dannet i felles begeistring for psykedelisk pop og rock fra slutten av 1960-tallet. Med dette som utgangspunkt har gruppa eksistert som hobbyprosjekt gjennom noen år, før nå endelig en debutplate er klar for utgivelse 14. mars (VME).?

Gruppa består av fire medlemmer som er godt vant med å rote rundt i gammel musikk, og som har vært (og fortsatt er) aktive i flere band ved siden av.

The Apricot:

Christian Engfelt, bass og sang (Cato Salsa Experience, The Turns) Anders Tjore, gitar og sang (Montée, The Turns) Peder Bernhardt, gitar og sang (Peter Berry & The Shake Set) og Børge Henriksen, trommer (Brut Boogaloo) Det egenproduserte debutalbumet er spilt inn i Grandsport Studio i Oslo, og består utelukkende av eget materiale. Arbeidet i studio har vært preget av lek og eksperimentering, med mål om å skape noe som er svingende – men rart. Prosjektet bærer også preg av at The Apricot velter seg rundt i en psykedelisk blanding referanser og sitater uten forsøk på å kamuflere hva som har vært viktige inspirasjonskilder. Det hele manifesterer seg i 13 låter, hvor man finner både psych-pop, seig blues, hårete rock og tre vimsete små snutter som utgjør platens tittelkutt.

Kjøp billett »

Kommenter: