Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy april | Blå

Lørdag 2. april:

PATSKI LOVE & CHRIS STALLION:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Juicy: NGUZUNGUZU (US - M.I.A.)

En gang i ny og ne liker Juicy, som i utgangspunktet er et Hip Hop-basert klubbkonsept, å utfordre gjestene sine med å gå litt "ut av boksen" som for eksempel under den særdeles vellykkede Boogie Funk-kvelden med DâM-FunK i fjor sommer. ?

Denne gangen byr festmaskinene Patski Love & Chris Stallion på "Cosmic Space R&B/Future House" med duoen Nguzunguzu som sansynligvis har det mest kronglete navnet i hele musikkverden, men som du ...sansynligivs ikke kommer til å glemme. Duoen bestående av kællen Daniel Pineda alias DJ Na og madammen Asma Maroof alias DJ Fantasma fra henholdsvis Puerto Rico og India som møttes i Chicago, men som i øyeblikket holder til i Los Angeles, har vært banebrytende med sin stilart siden dag 1 og vi tviler på at dette kommer til å forandre seg. Merkelig nok er også begge to tidligere violinister, og sammen koker de opp en unik blanding av R&B, Cumbia, Kuduro, Funky, Tribal, Hip Hop, Reggaeton og House i et studio fylt med trommemaskiner og synthesizere.

Duoen har så langt remikset og produsert for blant andre Maluca, Buraka Som Sistema, M.I.A., Kingdom, Ratatat, Rye Rye, Brenmar, LOL Boys, Ciara, Munchi, Sam Sparro, Femme En Fourrure, Shanell, Lazer Sword, Damu og Rainbow Arabia, og listen stopper sansynligvis ikke med dette. Duoen har så langt også gitt ut de 2 EPene "Nguzunguzu" og "Mirage" på sitt eget plateselskap Shade Business, men begge er blitt plukket opp og utgitt andre selskaper, henholdsvis Innovative Leisure og Silverback og blitt trykket opp på vinyl. Daniel og Asma står også bak samt et knippe fantastiske mixtapes, nå senest "The Perfect Lullaby Mix" (som du kan finne på en av linkene under). På DJ-fronten er Nguzunguzu M.I.A. sine turné-DJ's, har sine ukentlige Wildness-fester sammen med super-heite DJ'en Total Freedom på legendariske Silver Platter i Los Angeles, masse spillinger i Sør- og Latin Amerika og nå altså sin første Europa-turné hvor blant annet Juicy på Blå i Oslo, Berlin, London, Geneve og Stockholm står på spillelisten.

Vil du oppleve noe anderledes, friskt og spennende, som fremdeles ikke er for sært så du fortsatt kan miste kontrollen på dansegulvet, er Nguzunguzu og Juicy på Blå lørdag 2. april kvelden for deg!!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: