Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
5.april | Litteratur på BLÅ: Kunnskapens mellomrom | Blå

Tirsdag 5. april:

I SAMARBEID MED NOVAFEST 2011:

CC:30/KL. 18:45/ID: 20 år

Litteratur på BLÅ: Kunnskapens mellomrom

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Denne kvelden henter vi besøk og inspirasjon fra Textival. Vi inviterer til en kveld med utgangspunkt i det svenske skriveprosjektet bildningskomplexet, eller det som vi har valgt å kalle kunnskapens mellomrom. Vi inviterer skrivekyndige og alle i publikum til å svare på følgende:

Hva var det du aldri forstod? Hvordan opplevde du det å ikke forstå?
Vi vil utforske hva kunnskap kan være og hva som skjer når akkurat det mangler, hvilke forventinger vi har til vår egen kunnskap og vår egen forståelse. Hvordan kjennes det når vi ikke lever opp til forventningene?

Foreløpig program:
Victoria Kielland og Mari Tveita Stagrim står bak tekstfanzinene Jeg har et intimitetsproblem og Alt som ikke dreper meg gjør meg bare svakere.

Stina Nilsson fra Textival kommer og snakker om prosjektet og hvilke former det har tatt i Sverige. Textival er et litteraturinitiativ med base i Gøteborg. De arrangerer blant annet sin Textival i slutten av mars. Skriveprosjektet bildningskomplexet er en del av dette. Noen bidrag kan du se her.
Marie Alming er programleder.

Kvelden er en forsmak på Radio Novas årlige kulturfestival Novafest, på Blå og Strykejernet 8-9. april.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: