Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
5.april | Your Headlights Are On | Blå

Tirsdag 5. april:

KONSERT:

100,- /KL. 21:00/ID: 18

Your Headlights Are On + Stina Stjern

Trondheims rockjazz

18. mars slipper raketten Your Headlights Are On ut sitt debutalbum, go svipper i den anledning innom Blå. Sammen med seg har de Stina Stjern, som også slipper skive 5. mars, herlig!?

YHAO
Det unge og fremadstormende Trondheims-bandet Your Headlights Are On har blitt trukket frem av mange som et av bandene man virkelig bør se opp for i 2011, og allerede i fjor høst ble de sluppet i den aller første bolken med artister som spilte for årets by:Larm. Dette sa Unviersitas etter konserten på Mono: "Det er så man venter på at det hele brister. At en streng ryker, en tone synges falskt. At noe fundamentalt skal forandre seg. Det er kanskje dette som kalles eksplosiv musikk. Og selvsagt går ingenting galt. Konserten nærmer seg perfeksjon og jeg vil ha mer, mer, mer."

Stina Stjern
Støyende vakkert og dampende rått er hva som kan forventes når du hører Stina Stjern. Hun  er jazzmusikeren som har bosatt seg i København og funnet sin musikalske nisje i krysningspunktet mellom kjellerrock, jazz og improvisasjon. Hun er i disse dager plateaktuell med skiva hun har brukt 2 år på å lage - "Days Like Waves".

Billett legges ut snart

Kommenter: