Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Full Pupp april | Blå

Lørdag 9. april:

Månedlig klubbkonsept:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Full Pupp: Prins Thomas & Blackbelt Anderson

disko / organisk house / balerisk

Månedlige har disko dj og produsenten Prins Thomas klubb på BLÅ. Han har med gjester fra labelen Full Pupp og fra utlandet.

Vår nå. Og med våren kommer det mye godt, og vi er klare for nye vrikk, klapp, og high fives. Etter en knall, knall 5-årsfest, ser vi fram til ny Full Pupp-kveld i vår kjære, kjære dump. Thomas har ladet opp med langtur til Djakarta og Singapore - det høres jo fint ut? Thomas er sammen med Lindstrøm forøvrig aktuelle med en fantastisk remiks av Dj Harveys "I want it", fra hans Locussolus-prosjekt. Nye utgivelser på Full Pupp og Internasjonal er også in the pipeline.
Thomas og Daniel vil kjøre på med fine låter, tøffe låter, og tullete låter - alt i en flott miks herfra til månen. BB Andersen jobber så det spruter med album to, mon tro om det ikke er ferdig i disse dager? Han byr som alltid på norskbrasiliansk techno, djup US house og classics!
Vi dainser på gølvet, ses på Full Pupp!

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: