Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Troll Records Labelnight 16.april | Blå

Lørdag 16. april:

Troll Records 2 år!

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Troll Records Labelnight: Mudman & Mads Con Sax, Christian Sol, Alex Jangle & Nils Noa

Bursdagsfeiring i husens tegn. Lørdag 16 april på Blå feirer Troll Records 2 år!

Dette skal gjøres med brask og bram med 2 live-acts og 2 Djs denne lørdagsnatten ved akerselva. I løpet av de 2 årene vi har holdt på, har vi gitt ut 12 utgivelser som vi er veldig stolte av. Flere av klodens ledende DJs som Laurent Garnier, Carl Cox, Danny Tenaglia, Bushwacka! og Funk D’ Void charter og spiller musikken vår. Vi har vært utrolige heldige å hatt med oss storheter som Stacey Pullen, Yousef, Alejandro Mosso med flere som har hjulpet oss på remix-fronten på mindre kjente norske talenters utgivelser.

På de neste utgivelsene skal vi gi ut to debutanter i Troll Records sammenheng, de to herrene Marius "Mudman" Rypdal og Alex Jangle. Til denne kvelden har vi da invitert Mudman til å fremføre materiale ifra sin kommende release Live , mens Alex Jangle skal gjøre sin DJ-debut på Blå . Labelsjefene Christian Sol og Nils Noa er selvfølgelig også på plakaten med henholdsvis live-set og DJ-set.

Kom å feire denne kvelden med oss fra kl 23

Mudman & Mads Con Sax - Live
Christian Sol - Live
Alex Jangle & Nils Noa - DJ-set

 

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: