Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Eric Benet 23.april | Blå

Lørdag 23. april:

Qualitytime pres.:

370,-+ avg /KL. /ID: 20

AVLYST : Eric Benet (US)

Turneen er flyttet til våren. Mer info kommer. Kjøpte billetter refunderes der de er kjøpt.

Soul for alle penga. Eric Benét er et multitalent. Hans silkemyke, urbane soul tar deg med til syttitallets musikalske landskap, blandet med det beste fra nyere r&b, og etterlater deg fornøyd i sofaen foran stereoen med et smil om munnen. Som han sier det selv: ”jeg vil at folk skal huske hva musikk er og hvordan det kan føles”. ?

Hans nye plate ”Lost in Time”, har med flinke gjestevokalister som Faith Evans, Chrisette Michele, Ledisi og Eddie Levert ...fra O’Jays. Albumet, som ble kritikerrost og en stund lå høyt på Billboard-listen, er produsert av Eric selv og hans samarbeidspartner og fetter George Nash Jr. Village Voice, Billboard og Allmusic ga albumet sterke anmeldelser, og USA Today roste Benét for hans ”sensual and sophisticated balladry”.

Eric Benét har mange dimensjoner i musikken, alt fra intense kjærlighetsballader til hvordan det var å først miste sin far til en aggresiv kreftsykdom, for så å miste sin barndomskjæreste, forlovede og mor til sin datter – Tami Marie Stauff – i en bilulykke i 1993. Slikt blir det sterk soulmusikk av.

Eric var gift med Hollywoods kanskje vakreste kvinne, Halle Berry, i fem år. Nå er han forlovet med Prince sin ekskone Manuela Testolini, og sammen oppdrar de Erics datter India. India er sanger i likhet med faren, og er med på ”Summer Love” på ”Lost in Time”. På denne hjemmevideoen kan du se dem synge ”You´re the Only One”, fra Eric Benéts dobbelt Grammy-nominerte 2008-abum ”Love & Life”.

Nå kan du for første gang se Eric Benét live i Norge, sammen med et fantastisk liveband, gjestevokalister og korister, på Blå påskeaften.


Kjøp billett »

Video:

Kommenter: