Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Irrepressibles 29.apr | Blå

Fredag 29. april:

Atomic Soul pres.:

225,- + avg /KL. 19:30/ID: 20

AVLYST : The Irrepressibles (UK)

Kjøpte billetter refunderes der de er kjøpt

”Fortryllende, teatralsk pop ekstravaganse” The Irrepressibles, ledet an av Jamie McDermott, kommer til Blå den 29. april og spiller på Hulen under Bergensfest 28. april. 
?

Det engelske bandet har blitt omtalt av  Sunday Times som ”fortryllende, teatralsk pop ekstravaganse” og er kjent for å ha en svært visuell sceneopptreden. - Etter en fantastisk opptreden på Festningen 2010, har etterspørselen vært så stor at vi rett og slett har blitt tvunget til å få dem tilbake, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Mange har sammenlignet The Irrepressibles med Antony & The Johnsons, David Bowie og Kate Bush, og selv om bandet trekker inspirasjon fra disse artistene, har de et helt særeget uttrykk.  Med sine fantasifulle kostymer, to og en halv meter høye speil på scenen og, i pop-sammenheng,  utradisjonelle instrumenter som cello og oboe har The Irrepressibles høstet anerkjennelse fra et samlet, engelsk pressekorps.

-  Det blir deilig å få se The Irrepressibles i mørket på Blå. Selv om sceneshowet deres var overveldende på Festningen, så kommer det til sin fulle rett denne gangen, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Deres første album ”Mirror Mirror” kom ut i fjor til panegyriske anmeldelser.

Billett legges ut snart

Video:

Video:

Kommenter: