Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Rumble In Rhodos 07.mai | Blå

Lørdag 7. mai:

Atomic Soul pres.:

150,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

Slippfest: Rumble In Rhodos

6'ER I BÅDE VG OG DAGBLADET!

Rumble in Rhodos gikk i fjor høst inn i vinterdvale for å fokusere på deres tredje full-lengder og forsøke å gjenføde seg selv med et nytt uttrykk. ?

Etter syv år sammen som band var det på tide å slippe til andre krefter som kunne inspirere bandet i riktig retning og være kommunikatører for kvalitet og god stemning. Sammen med produsentene Erlend Mokkelbust  (JR Ewing, Killl, Montèe) og Anders Tjore (Montèe, Turns, Apricot) har Rumble in Rhodos skapt hva som uten tvil er deres beste album til nå. Gjennom elleville og magiske “studiosessions” basert på prøving og feiling har det ikke vært spart på energiforbruket i Sannergata i vinter. Produsentene har presset bandet til det maksimale av deres musikalske ferdigheter samtidig som de har hjulpet til å holde overblikket og dynamikken som denne gangen er tydeligere enn noen gang.

Med en trackliste spekket av hits og deres mest gjennomarbeidede materiale til nå, har bandet en lysende fremtid i vente. Allerede den 29. november 2010 slapp de den første singelen “White Dancing” som en T-skjorte med nedlastningskode på kremetiketten Fysisk Format. Låta gikk rett inn på B-lista til Petre og kom med på Dagbladets liste over årets låter.

Bandet har fusjonert sin fascinasjon for gammaldags punkfunk, kunstrock, 70-talls prog og nymotens indierock til et uttrykk som både røsker deg i hjerterota og stryker deg dekadent på nedre del av ryggtavla. Platen er mikset av ingen ingere enn briten Nick Terry (Klaxons, Serena Maneesh, Libertines, Franz Ferdinand) som har tilført den meget ambisiøse og pulserende innspillingen den roen og balansen den trengte for å kommunisere. Samtidig er den skrudd på en meget frekk og vågal måte som sjokkerer like mye som den leverer. Det er ytterst sjeldent at det kommer en så sulten, grådig og gjennomtenkt rockeplate fra Norge, så se opp for et usedvanlig friskt pust fra denne kanten når Rumble in Rhodos slipper sitt album nr 3 i rekken på Tuba Records den 8. april.

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: