Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Disasteradio (NZ) | Blå

Onsdag 11. mai:

Først bingosidekick, så gratiskonsert:

Gratis/KL. 22:00/ID: 18

Disasteradio (NZ)

Over 300000 så singelen «Gravy Rainbow» på YouTube på litt over en måned. Kan det bety gjennombruddet for verdens mest sjarmerende one nerd band??

Disasteradio består av en datamaskin og 28 år gamle Luke Rowell, som siden oppdagelsen av Commodore 64 som 6-åring har vært fascinert av syntetisk lyd med pop-melodi. Rowell kaller prosjektet et forsøk på å skape elektronisk musikk som, til forskjell fra annen populær dansemusikk, kombinerer stemning og umiddelbarhet med et bakteppe av new wave, synth-pastisj, ironisk modernisme og kitchy nerde-temaer. Live toppes det med herlig impulsiv og upretensiøs silly-dancing som umiddelbart smitter til publikum.

Luke har selvsagt gitt ut musikk på både kassett og Atari 2600 cartridge(!) De to siste, Visions (2007) og Charisma (2010) ble utgitt av hans gode kompis Blink på A Low Hum. Førstnevnte fikk topp-plassering for et NZ-album på Real Grooves topp 100-slipp da den kom ut for to år siden.Men med responsen på videoen til «Gravy Rainbow» ser Charisma ut til å dra fra ganske fort.

De tre siste utgivelsene kan anskaffes som «pay what you want» på Bandcamp: http://disasteradio.bandcamp.com

Video:

Video:

Video:

Video:

Kommenter: