Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy 14.mai | Blå

Lørdag 14. mai:

Månedlig klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Juicy: Patski Love & Chris Stallion

Hardtarbeidende klubb på sitt 7nde år. Streetsoul og hip-hop

Det er vår i lufta og denne Juicy-kvelden på Blå styrer festmaskinene Patski Love & Chris Stallion skuta si helt på egenhånd!?

Den ustoppelige duoen har vært høyt og lavt, øst og vest, land og strand, fugl og fisk og vel så det i snart 7 år uten å se seg tilbake. Med snart 1000(!) Juicy-fester under beltet kan Chris & Patski en ting eller ti om å lage fest, og dette har de tenkt til å benytte seg av denne kvelden også.

Musikken er som alltid i sentrum, og ikke før festen er godt i gang vet gutta hvilken retning musikken vil ta - det eneste vi kan si for sikkert er at musikken vil ha "Streetsoul" som basis. For uinnvidde betyr dette at lyden alltid gjennomsyret av Hip Hop og Soul uansett om det er Rap, House eller Funk som kommer ut av høytalerene via de 4 platespillerne og 2 mikserne. Det andre som er 100% sikkert er at du kommer til å høre The Notorious B.I.G. sin låt "Juicy" minst en gang, i minst en versjon i løpet av kvelden.

Sees på Blå lørdag 14. mai for nok en festaften med stemningen du bare opplever på Juicy (c)

Billett kjøpes i døra

Kommenter: