Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
French Fries 17.mai | Blå

Tirsdag 17. mai:

Nasjonaldagen:

100,-/KL. 21:00/ID: 20

Manare (FR) og French Fries (FR) + Gemini Corpulenti

Fransk elektronisk som bare de kan. Vi har invitert det beste Paris’ elektroniske undergrunnsscene har å by på for å feire nasjonaldagen sammen med oss på BLÅ. 

Disse gutta har ikke en gang rukket å bli 20, men omtales som Paris nattelivs next big thing. Hver helg setter de fyr på dansegulv, enten sammen eller på hver sin kant som resident djs på enten Paris Social Club (http://www.parissocialclub.com/) eller La Favela Chic (http://www.favelachic.com/paris/).

19-åringen French Fries (Eller Fr3ench Fri3s hvis du liker å erstatte e’ene med 3-tall, men hvem gjør nå det??) har antakeligvis gjort mer siden han var 14 til nå enn flesteparten av oss rekker i løpet av et helt liv (Pluss litt til). Etter å ha blitt resident på legendarisk La Favela Chic samtidig som han fikk et alvorlig tilfelle av Inka-feber, har unge Valentino konsentrert seg om produksjoner, i tillegg til å stadig gjemme seg for politiet og skjenkekontrollen rundt om på klubbene han har spilt. I fjor kom ARMA EP, som fikk en enorm mottakelse fra de folka du gjerne vil ha respons fra når du gir ut din første plate. På denne EPen fantes blant annet hiten ”Senta”, som igjen ble spilt av de folkene du gjerne vil at skal spille låtene dine når du gir ut din første plate .

 

Ved å bli plukket opp av Sound Pellegrino, remixe Night Slugs og samarbeid med stort sett alle de heteste navnene i dansetronikaen i fjor har denne wunderkinden satt seg i en posisjon der navnet hans gjerne meta-tagges med ”innovator”, ”amazenator” og ”trouble maker”. Gled deg til dyp bass og drøy festmusikk.

Manare

Manare spilte på BLÅ allerede som 16 åring. Den gangen skulket han skolen og kom under navnet Riot Kid. Denne Parisiske nattelivets sveitserkniv lager ikke bare etniske hits for dansegulvet, han organiserer også festene som følger med. Ser du på kontaktlista på mobilen hans finner du alle du sjøl ville invitert på fest: Rusko, Congorock, Radioclit, Hudson Mohawke, Teryaki Boys osv.

Førsteutgivelse befant seg i landskapet vi finner i Wes Andersons Darjeeling Limited, og ble spilt på BBC Radio 1 og stort sett alt av klubber og iPoder i Frankrike.

Nå har han tatt musikken fra de dypeste ekvadorianske skoger, spedd i en god dæsj messingblåsere og flytta hele sulamitten inn på en røyktung jazzklubb.

Cavarama m/ Gemini corpulenti på BLÅ 17. Mai

Disse brumlebassene begynner etter hvert å bli fast inventar på Blås 17.
Mai-feiringer! Like sikkert som at Akerselva går over sine bredder minst èn
gang i året er det at brødrene brådders kommer og går over sine egne bredder
17. Mai. Begge jobber som tallknusere i SSB om dagen, men sku ikke bikkjene
på de mangfoldige håra: Bak det statlige maktapparatet skjuler det seg ei
partymaskin døluks!

Som en hommage til 2ManyDJs stiller Blå med sitt eget 2 light-crew som har
det til felles med 2Many at de er brødre og spiller plater…Der stopper
naturligvis alle likheter, kanskje bortsett fra evnen til å spille feil sang
på riktig tidspunkt og likevel få det til å funke. BLÅ er stolte av å
presentere sine helt egne pelsballer i fri utfoldelse på uteserveringa denne
gloheite tirsdagen – Her er alt lov, og det tegner til å bli en dag og kveld
fylt til randen av hemningsløs moro, skyldige gleder og cavarama!

Billett legges ut snart

Video:

Video:

Kommenter: