Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
The Making of Gentlemen 21.mai | Blå

Lørdag 21. mai:

Slippfest:

100,-/KL. 21:00/ID: 20

The Making of Gentlemen

- intens og dynamisk rock med stor lyd

The Making of Gentlemen er et Oslo-basert band som spiller intens og dynamisk rock med stor lyd. Låtene er om dem som aldri ble gentlemen, om de som fremdeles forsøker å bli det, og de som aldri var i nærheten av å tenke i de baner, kvinner som menn. ?

Tematisk er tekstene inspirert av alt fra historiske begivenheter til glass, betong, by og nå. The Making of Gentlemen har eksistert siden januar 2009 og har siden da spilt konserter både i og utenfor hovedstaden. Her kan nevnes KlubbØya, Parkteatret, Revolver, Gloria Flames, Buckleys, Gamla (alle i Oslo), Samfundet i Trondheim og Fresfestivalen i Sogn og Fjordane. The Making of Gentlemen er blant annet booket til festivalene Novafest, Trollrock og Jutulrock sommeren 2011. 
Bandet består av Mats Rybø; vokal/gitar, Odd Kristian Svedal; trommer, Ole-Kristian Honerud; bass/vokal, Marie Alming; piano/tangenter/vokal, Karl Kristian Waaktaar-Kahrs; keyboards/vokal

Den siste tiden har The Making of Gentlemen, ved siden av konsertvirksomhet, brukt mye tid i Livingroom Studios, hvor de har spilt inn fem av sine låter til en Ep med håp om at disse vil falle i smak hos nye lyttere. Bandets låter er i hovedsak skrevet og komponert av vokalist og gitarist Mats Rybø. Han skriver også låter for Katzenjammer, som for tiden gjør suksess i inn- og utland. The Making of Gentlemen satser på videre framgang med innspillinger og konserter.

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: