Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Rover 23.mai | Blå

Mandag 23. mai:

Slippfest:

150,-/KL. 20:00/ID: 18

ROVER

Svær rock fra verdensrommet

Rover er et 5-manns Oslo-basert rockeorkester som slapp debutalbumet "The Illumination" 4. april. De spiller stor, dynamisk rock med låter som handler om det meste utenfor himmel og jord.?

Rover har siden starten i 2004 gitt ut to EP-er, og spilt konserter land og strand rundt. Bandet ble i fjor tildelt Musikkpraksis' studiopris for "The Illumination", et album som har tatt ikke mindre enn fire og et halvt år å ferdigstille. Juryens begrunnelse var blant annet: "Rover produserer fengende og episk rock med popelementer, men har en mer britisk tilnærming enn amerikansk. Bommen på trommer, Troll på vokal og gitar, Andy på bass, Johnny på synth og Silver på gitar, har klart det kunststykket å forbli usignert til tross for knallsterke, fengende låter, ultratøff produksjon og kule arrangementer."

Skiva ble påbegynt i Latvia i 2006, og har forflyttet seg rundt i studioer i Oslo helt frem til i år. Og nå, endelig skal resultatet presenteres for verden, og startskuddet går på Blå.

Billett legges ut snart

En kommentar:

  1. 1.

    Trude:

    11. May 2011, kl. 22:02

    Blir artii

Kommenter: