Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Jazz på Gølvet 24.mai | Blå

Tirsdag 24. mai:

Jazz på Gølvet:

80/50,- fpr stud/KL. 20:00/ID: 18

Martin Küchen (SE) / Ola Høyer / Dag Erik Knedal Andersen

Bassist Ola Høyer og trommeslager Dag Erik Knedal Andersen har de siste årene gjort seg bemerket i Norge som et av de ledende unge kompene på den norske improvisasjonsscenen. ?Serien er støttet av Norsk Kulturråd.

De har gjennom samarbeid i band som Supersonic Rocketship, Westerhus/Høyer/Knedal Andersen og Alan Wilkinson- kvartett  skapt et tett og intuitivt samspill, hvor energi, eksplosivitet og lekenhet er sentrale stikkord.
Denne gangen blir de å finne i samspill med den fantastiske svenske saksofonisten Martin Küchen. Küchen har lenge vært en sentral aktør på den skandinaviske improvisasjonsscenen med band som Exploding Customer, Zanussi 5, Martin Küchen trio og Looper. Han har alltid en enorm tilstedeværelse i sitt spill, og er likefullt hjemme i eksentrisk frijazz som i reduksjonistisk impro.
Musikerne har samarbeidet med det meste som kan krype og gå av skandinaviske og europeiske musikere som f.eks. Paal Nilssen-Love, Ingebrigt Flaten, Raymond Strid, Ingar Zach, David Stackenäs, Joe Williamson, Kjell Nordeson, John Tilbury og Bugge Wesseltoft.

Martin Küchen - saksofoner
Ola Høyer - bass
Dag Erik Knedal Andersen - trommer

Billett kjøpes i døra

Kommenter: