Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
NU:NO (TIDLIGERE DJ SOULSHOCK) 27.mai | Blå

Fredag 27. mai:

Klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

NU:NO (TIDLIGERE DJ SOULSHOCK)

Du hører han på P3

Etter ett års pause fra DJ-ingen, for å fokusere på musikkproduksjon (mer info om dette senere i sommer), så er DJ SoulShock (Nuno De Brito) endelig tilbake. 

Med tanke på at det allerede fantes en annen SoulShock i Danmark (DJ og produsent fra 90-tallet) og på en ny start av sin DJ/produsent karriere så har han nå bestemt seg for å gå under navnet; nu:no. Etter ett års pause fra DJ-ingen, for å fokusere på musikkproduksjon (mer info om dette senere i sommer), så er DJ SoulShock (Nuno De Brito) endelig tilbake. Med tanke på at det allerede fantes en annen SoulShock i Danmark (DJ og produsent fra 90-tallet) og på en ny start av sin DJ/produsent karriere så har han nå bestemt seg for å gå under navnet; nu:no.

Nu:no er i tillegg til å være en gjenganger på internasjonale klubbscener i Ibiza, Lisboa, Southhampton, Helsinki, Brüssel og en rekke andre europeiske partysentraler, en av Skandinavias mest anerkjente DJ-er. I løpet av sin 12 år lange karriere, under navnet DJ SoulShock, har han spilt i utallige festivaler i Norge og i utlandet, drevet flere prisbelønte klubbkonsepter (noen med levetid på over 5 år), gitt ut mixtapes og remikser, spilt med og for artister som blant annet Jay-Z, Questlove (The Roots), Trevor Nelson (MTV), Faithless, Busta Rhymes, Snoop Dogg, Nas og over 50 andre musikklegender som utgjør en liste som blir alt for lang å ramse opp (sjekk wikipedia). Han har også festet sist, men ikke minst grepet om partyscenen i Norge med sitt populære lørdagsshow på NRK P3.

Nu:no spiller en eklektisk blanding av musikksjangere som han lister opp improvisert: "En god blanding av Glitch Hop, Cyber Booty Robo Crunk, Dubstep, Lazer Bass, Womp Hop, Dubstep, Tropical Bass, Kuduro, Midtempo Cosmic Acid Crunk, Hyphy og Ghetto Electro Bass. Bare kall det middlefinger musikk."

Billett kjøpes i døra

Kommenter: