Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed vs BLÅ natt til spretten 01.juni | Blå

Onsdag 1. juni:

Natt til himmelspretten:

Gratis ute / 100,- inn/KL. 17:00/ID: 20

Sunkissed vs BLÅ : Telephones (LIVE) , g-Ha & Olanskii, Vinny Vilbass

Starter ute kl.17 og inne kl 22:00. Vi vokser danseskoa og vrir uka opp med klut! Det er natt til Kristi Himmelsprett atter en gang!!!

Og som året før, og året som var før det igjen, så legger vi lista omtrent i høyde med kjeften til grevinnens bjørnefelle og varmer opp grillen til sommerfest.?

Inne:
TELEPHONES [Live]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
[+ visuelt] Thilo & Evelina & Olanskii

Rundt grillen fra 17:00:
Nico Coltsfoot, Rasmussen, Gaute Haaversen, Ronny Rabalder, Henri Le Coc & Le Capitan

Med oss ut i sommernatta har vi tre ulykkesfugler aka. De startet så det luktet svidd under lydprøve på årets Sunkissed:live. Så sa lydkortet takk for seg, og red inn i den digitale solnedgangen. Det ble med forretten, som riktignok ga durabelig med mersmak. Ergo, satser vi på at lydkortet spruter ild og disco når Full Pupp signerte Telephones krever revansje fra Sunkissed scena. Vi lover spretten, rumpemuskelmasserende discoloid house fra øverste hylle.

Tre andre, tidvis stødige herrer, sørger for resten av sumernattas musifisering. De krever kanskje ikke den største introduksjon, eller pauker og fanfarer, men forvent som usedvanlig tett med tøsete 12"ere fra Vinny Villbass før Telephonen ringer, og myndig huskestue rundt huset fra g-HA & Olanskii etter at røret er lagt på.

Ellers rundt grillen på uteserveringa blir det en god dose Sunkissed Allstars aka Nico Coltsfoot, Ronny Rabalder, Rasmussen, Gaute Haaversen, Henri Le Coq og Le Capitan.

Sa vi foresten at vi er litt på tuppa over at vi får være med å gjeste på Sentrum Scene fredag 3 juni, med selveste danskepølsa i rosinen, aka Trentemøller med fullt band?!!!

Neste Sunkissed : Lørdag 9 Juli

ART DEPARTMENT [Crosstown Rebels]
g-HA & Olanskii
+ ute +++

SUNKISSED:BÅTTUR : Lørdag 16 juli
Vi flytter nærmere sommeren, men ellers er alt på sitt vante beste når vi kaster loss med M/S Bjørvika og Sunkissed Allstars på dekk.
Etterfest på Jaeger.

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Kommenter: