Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
AKKS samspillkonsert 09.juni | Blå

Torsdag 9. juni:

AKKS pres.:

60/40 for medl/KL. 20:00/ID: 18

AKKS samspillkonsert med 12 band!

pop / rock / indie / elektronisk

Det er bare å holde av 9. juni i kalenderen. Da er det endelig tid for at bandene fra vårens samspillkurs hos AKKS Oslo slippes løs på verden.

Denne gangen er det tolv band som skal i ilden, så her blir det musikk fra dørene åpner til langt utpå kvelden. Den fantastisk gøye konserten med det trauste navnet trekker vanligvis fult hus, så kom tidlig og sikre deg en plass aller fremst.?

TÖS
Bandet TÖS består av en vokaltöse, en tromme...töse, en basstöse og ikke mindre enn tre pianotöser, og det blir det herlig musikkglede av! Tösene vil gi deg lyst til å danse og le. Tös har eksistert siden april i år og vil i løpet av konserten ringe på Dørklokka til Walcott, komme seg ut av Cape Cod og gå Tilbake Til Svart med sanger lånt av White Stripes, Vampire Weekend og Amy Winehouse.

LydFryd
Aina på trommer, Anna på bass og Tone og Camilla på gitar toppes med en solid dash Caroline på vokal. Vi hadde lyst til å bruke våren på å spille i band så nå gjør vi det! De fleste av oss kommer rett fra nybegynnerkurset, og sammen har vi en fartstid på mindre enn tre måneder. På samspillkonserten 9. juni covrer vi rockelåter.
Pleksijass

Pleksijass
Vi spiller og klimprer flott jass,
improviserer på tross og på trass.
Vi er fem feminine
på perk, plank og line
og sax og vokal, som gir gass.

Perkusjon: Kristin Viktoria R. Bjørnøy
Piano: Hedda Hassel Mørch
Bass: Maja Flønes Monsen
Sax: Synnøve Ludvigsen
Vokal: Nina Teigland

9. juni kan du glede deg til polyrytmer, mini-cymbaler og jass på tross og trass

Evening Birds
Vokalgruppa Evening Birds består av sangerinner med bred kompetanse innen dans, pedagogikk, musikk, fine kjoler, psykologi, høyt hår, statsvitenskap, film og TV. På toppen av det hele kan vi synge, og lover publikum en svingende opptreden med pene piker og stygge ord...Evening Birds består av Anette Sture Iversen, Aurora Greging, Eila Ingrid Yttervoll, Mariann V. Fiskeseth, Mette Nyseter og Tora Söderström Gaden.

The Hip Shots
Baktungt og dansbart som faen blir det når The Hip Shots scenen på Blå for andre år på rad og gir deg en konsert du sent vil glemme. Fyll opp ølglasset og gjør deg klar for den Oslo-baserte gruppa som serverer deg en konsert uten sidestykke, og leverer cover slik som de liker det. I år når de nye høyder når de skyter fra hofta og debuterer eksklusivt med en av sine egne låter. Bruduljebandet består av Gulden på vokal, Trym og Kvamme på gitar, Synnis på bass, og Herheim på trommer. Med sine rivende rytmer og drivende vokal lar de ingen sjel forbli ubesudlet av det som kalles musikk.

Generation Gap
Med en aldersforskjell på hele 21 år mellom yngstemann og eldstemann i bandet, viser vi at sans for god rock & roll er helt uten alder. Generation Gap er en gjeng med helt ferske musikere, men med solid attitude likevel. Vi leverer feelgood punkrock med en feminin twist til publikum. På trommer har vi Hanna Løken, på bass Jenny Skouen, på synth og gitar Brit Kjerschow Jevne og på vokal Maia Mack.

Brush the Horse
Brush the horse er et heksagram som ikke er allergiske for ting som daler oppover. BTH består av Hannah, Eda, Mia, Åse, Karianne og Kari Anne. Vi spiller låter som vil gi deg innsikt i en verden fyllt av galloppetende enhjørninger og små menn med store tisser. Nyt estetikken! ”We formed Brush The Horse to get rich and get laid”

Here comes Alice
Here comes Alice er et risikoprosjekt. Medlemmene i bandet har ulik levetid som rockere både i og utenfor Here comes Alice. Bandet har eksistert siden oktober 2010 og har denne våren blitt forsterket med ny gitarist og trommeslager. Here comes Alice lever videre og har sin andre konsert 9. juni - for deg - på Blå. Ta med gode venner og et spann med godvilje. Vi bringer musikk i grenselandet mellom punk og pop .

Erased & Replaced
Det hviskes om bandet Erased&Replaced i Oslos undergrunnsmiljø. Bandet har lenge jobbet med eget materiale, og denne gang blir det endelig presentert for publikum. Erased&Replaced er et band stappfullt av sjarme med en helt unik energi og tilstedeværelse på scenen.

Erased&Replaced består av Julie Eriksen på trommer, Linda Løvseth på bass, Marie Hebrok på piano og vokalistene Linn Hege Pettersen og Hanne Tosterud. Gå ikke glipp av muligheten til å se dette bandet live. Stemningen vil bli like høy som lydnivået!

SPIRITS

El sentimiento Original

Konferansier

TBA

Billett kjøpes i døra

Kommenter: