Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Kids Love Bass 10.juni | Blå

Fredag 10. juni:

100,-/KL. 22:30/ID: 20

(((Kids Love Bass))) Presents: Marcus Price & Carli (SWE/Palms Out Sounds)

Elektronisk / Bass. Da var sommern endelig her og (((KLB))) har sin tredje kveld på BLÅ, dette lukter det fest av! For annledningen har vi atpåtil fått sjappa for oss selv hele kvelden.

Dette innebærer at vi starter ute på ettermiddagen med djs, pils i sola og kanskje det til og med ramler noen fristelser ned på grillen.? Etter klokken 23 trekker vi inn i lokalet for å sikre oss litt flere decibel å gå på. Denne gangen har vi strakt hånden ut til våre nærmeste naboer i øst, og fått gromgutta Marcus Price & Carli til å komme og spille for oss.

Marcus & Carli består av (bombe) Marcus Price & Carli Löf. Marcus er for mange kjent som Mackan fra den svenske rap-gruppa Fattaru. Han har siden den gang utmerket seg som en av de mest interessante bass og skwee produsentene skandinavia har å by på, og har rukket å jobbe seg opp en imponerende lang cv med mange solide releases. Han har blandt annet gitt masse godis for våre venner på Dødpop, samt gjort en rekke spennende sammerbeidsprosjekter med folk Rebecca & Fioana, og selvfølgelig nevnte Carli. Carli er igjen ene halvdelen av den innovative duoen Savage Skulls, sammen med norgesvenn Måns Claeser. De er nok mest kjent for sin Mad Decent-utgitte singel 'Bad Gyal', som har med pop-prinsessen Robyn og tidligere (((KLB)))-gjest Douster. Marcus & Carli slapp sin første singel 'Mat, Birra, Kvinnor, Weed' på nyc-basserte Palms Out i fjor. De fulgte i år opp mega-anthemet med den like energiske, morsomme og catchy låta 'Bubbelgum'. Begge er akompanert av småkleine samt halvgeniale musikkvideoer som har blitt litt av trademarket til gutta. Sjekk her: https://www.facebook.com/MarcusPriceCarli?sk=app_4949752878

Hvis upretensiøs og gøyal klubbmusikk, ispedd en god dose internhumor og partysvenske-ironi er din kopp te, ja da synes vi du skal komme deg ned på BLÅ en tur denne kvelden. (((KLB))) varmer som vanlig opp med det beste vi har av Grime, Garage, Dub, Juke og andre bassrelaterte godsaker, Kickiraider stiller med svorske visuals og kanskje det til og med blir noen flere gjester i løpet av denne helaftenen. Vel møtt!

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Katarina:

    10. June 2011, kl. 14:26

    Riktigt nice!! Ses på dansgolvet darlings =)

Kommenter: