Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14.juni | Valerian Swing | Blå

Tirsdag 14. juni:

GRATIS KONSERT

GRATIS/KL. 21:00/ID: 20

Klubb Vriompeis: Valerian Swing (it) + Epikurs Euforie

NOISE / MATH ROCK

VALERIAN SWING
Valerian Swing ble dannet I Correggio I Italia og spiller hovedsaklig instrumentalrock, noen ganger ispedt vokal. Uttrykket er tight og tungt og trekker I retning såkalt matte-rock, prog og indie. Etter utgivelsen av det første albumet turnerte de nærmeste uavbrudt i et år i både Europa og USA. De har nettopp nedkommet med sitt andre album og tar nå sin første tur til Norge og Oslo. Albumet er innspilt med Matt Bayes som har gjort innspillinger med bærekraftige navn som Mastodon, Botch, Isis og Minus The Bear og er utgitt på det køben-baserte plateselskapet SubSuburbian.

EPIKURS EUFORIE
Epikurs Euforie " varmer" opp for Italienerne denne tirsdagskvelden, selv om varme skjeldent er utrykk brukt på å beskrive denne gruppens musikk. Epikurs beveger seg ofte i kryssningspunktet mellom støy og rock, og kan forventes å presentere hva som helst. Antall bandmedlemmer er enda ukjent, og om de vil spille noen gamle slagere er høyst usikkert.

Kommenter: