Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Danny & Pumba / Emire & Lillebror 16.juni | Blå

Torsdag 16. juni:

Qualitytime pres.:

Gratis / 100,- /KL. 18:00/ID: 18

Danny & Pumba / Emire & Lillebror miniturne

hip-hop / fri alder og gratis kl.18:00 / 18 år og 100,- kl21:00

Torsdag den 26.juni inntar rapperne Danny & Pumba og Emil & Lillebror scenen på BLÅ. Det blir gratis ungdomskonsert først og 18års konsert etterpå.

EMIRE OG LILLEBROR er kanskje mest kjent for NRK-serien "Glatte Gater" og filmen "99% Ærlig" (nominert til Amanda-prisen for beste filmmusikk i 2008), samt låter som "Oslo" og "Avor" (over en halv million views på Youtube) fra Universal Music-debutalbumet (med samme navn som filmen). Nå er Oslo-duoen i ferd med å ta steget opp til å kunne bli allemannseie via deres nye Jesper Borgen-produserte singel "Invitert" nykommeren Stian Ehi og den tilhørende musikkvideoen som slippes 10. juni, hvor man blant annet får en gjesteopptreden fra Erik Og Kriss. Til høsten kommer andrealbumet.

DANNY & PUMBA er to rappere som har boblet under mainstream-radaren i de siste årene. Etter mange år som nære venner og samarbeidspartnere, har Holmlia -gutta bygget opp et godt rykte i norsk hiphop. Danny debuterte med mixtapen "Norsk 2 -et lite stykke Norge" i 2008. Pumba debuterte med mixtapen "Pengelens" i 2006 og fulgte opp med "Pengelens 2" i 2008. De har også gjestet utallige mixtapes og mange husker sikkert Pumba fra Karpe Diems "Vestkantsvartinga". Nå har de to solo artistene gått sammen om å lage en EP og første singelen ut var låta "Stil" ft. Chrag og OnklP som ble sluppet i November 2010. Låta fikk mye oppmerksomhet og endte opp som Norges mest remixa låt. Oppfølgeren "Dagdrømmer" er rett rundt hjørnet og EP-en forventes å bli lansert i aug/sept 2011.

LYDER FRA GATA

Lyder fra Gata (LFG) er en ungodmsorganisajon som blant annet jobber for å tilby unge og uetablerte artistre og undommer som vil jobbe med og for musikk/musikere. Videre er målet å støtte etablerte artister til å holde på med musikken sin.
Vår jobb blir å skape arena, finansiere, tilrettelegge og utvikle ungdommer.

Arrangmente på Blå den 16 juni er delt opp i to deler.

Første del: Åpent for alle- fri alder

Andredel: 18 år aldregrense

Første del info:
Ansvarlig- Lyder Fra Gata

Fra :18.00 - 20.30

Gi unge artister muligheten til å opptre på samme sted, scene og med etablerte artister.

Showet startet 18.00 - 20.30

Billett kjøpes i døra

Kommenter: