Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Fette Najs Gnucci Banana & Dj Shirkan 24.juni | Blå

Fredag 24. juni:

Klubb:

100,-/KL. 22:30/ID: 20

JODDSKIs FETTE NAJS pres: GNUCCI BANANA & DJ SHIRKHAN (S)

Electro / Rap / Bass. Joddski presenterer Fette Najs tar en eklektisk vri i anledning Oslo Live og byr på Gnucci Banana og DJ Shirkhan (S) fredag 24.6.

Joddski tar to skritt frem og tre til siden og tar Raggabalder-fortiden sin med inn i en Warp Zone hvor bass er alt og sjanger er ingenting. Nu kjøøøør vi!?

GNUCCI BANANA

Nöjesguiden skrev att hun danser "mest, best og vakrest". Legg til "hardest, mest intensivt" og "med oppkneppte bukser", så har du nesten skrapet på overflaten till fenomenet Gnucci Banana.

Med smittsom energi og storøyd ”kaxig” entusiasme har  Ana "Gnucci Banana" Rab prestert å snike seg inn i den svenske og europeiske musikkbevisstheten. Hennes nyeste mixtape Pero Spicey, som hun har gjort sammen med make Spoek Mathambo och Nike, er et testamente over et knapt år som artist. Hun har sluppet undergrunnshiten "Animal" med Mash Up International og har sammen med Spoek Mathambo medvirket på dansefenomen som "Ayoba" med Schlachthofbronx (som også spiller på Oslo Live), "Doo Doo Dance" med Malente & Dex og EPen "Hush (Iggy Iggy)/Linyora med Tim Turbo. Gnucci har blitt omtalt i varme ordelag i  XLR8R og The Fader og liveopptredenene hennes har fått både fans og kritikere til å falle som fluer for hennes ustoppelige energi.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: