Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
25.juni | Årabrot + Okkultukrati + Next Life | Blå

Lørdag 25. juni:

FYSISK FORMAT SLIPPFEST BONANZA!

CC:150/KL. 20:00/ID: 20

Årabrot + Okkultokrati + Next Life

BLÅ og Fysisk Format innviterer deg inn i kulden for en stor feiring av Next Life, Årabrot og Okkultokrati!

Next Life slipper sitt tredje album "Artificial Divinity" dagen før og Årabrot og Okkultokrati slipper en meget eksklusiv split vinyl, så her snakker vi dobbel slippfest, trippel konsert og endeløse mengder fordervet musikalsk nytelse!

NEXT LIFE har vært en godt holdt hemmelighet i den norske undergrunnen i mange år, men har oppnådd kultstatus i Europa for sin eksplosive elektroniske metall. Med sitt tredje album har Next Life multiplisert sin intensitet samtidig som de har blitt mer tilgjengelige: For første gang i historien har de nemlig fått en trommis av kjøtt og blod!
En konsert med Next Life er en visuell og lydmessig opplevelse med sensasjonell egenart!

ÅRABROT er et av vår tids mest originale og egenartede band. Elsk eller hat dem, men deres Noise-rock blir stadig mer eiendommelig og overveldende. På den nye split LPen med Okkultokrati finnes det materiale som vil overraske selv den mest garvede Årabrot-disippel...
Årabrot kommer til Blå for å spille disse låtene og for å demonstrere hvordan all annen musikk føles meningsløs i sammenligning med dem.

OKKULTOKRATI har i sin knappe to-årige eksistens etablert seg som et av de mest omtalte norske undergrunnsbandene verden over. Etter den bejublede debut-skiva No Light For Mass, to sjutommere og en massiv turné med Kylesa er Okkultokrati iferd med å ta et sonisk sjumilsskritt på spliten med Årabrot. Takket være sin ubestikkelige integritet er Okkultokrati et band med fanatiske fans som denne kvelden skal hylle metalens nye mestere.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: