Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
2.juli | Juicy – mixtape #13 release! | Blå

Lørdag 2. juli:

MIXTAPE #13: IT WAS ALL A DREAM - RELEASEPARTY!

CC:100/KL. 22:30/ID: 20

Juicy! DJ Chris Stallion & Patski Love

GRATIS MIXTAPE TIL DE 100 FØRSTE!

Som vanlig slipper Juicy-gutta en gratis sommer-mixtape som skal gjøre sommeren din enda litt bedre, og som vanlig feires dette på Blå!

Patski Love & Chris Stallion har flere jern i ilden enn de fleste og dette er langt fra noe unntak i sommerhalvåret. Med bookinger på landets feteste festivaler som blant annet Oslo Live, Hove, Palmesus og Øyafestivalen, faste klubber rundt omkring i Oslo, og ikke minst sin ukentlige sommerklubb Colors Oslo som har premiere torsdag 30. juni (mer om dette snart), kan man trygt si at disse to gutta leverer nonstop.

Sommerens mixtape er nummer 13 i Juicy-serien, og har fått undertittelen "It Was All A Dream" (som selvfølgelig spiller på åpningslinjen av The Notorious B.I.G. sin "Juicy") og oser av sol, sommer og Hip Hop. Litt ulikt tidligere på denne mixtapen er atmesteparten av musikken er fra 90-tallet (ikke at Juicy vanligvis har noe i mot klasikkere), men hey, alt var jo mye bedre før, sant? The Pharcyde, Aaliyah, Ill Al Scratch, DJ Quik, O.C., Promoe, Fat Pat, Camp Lo, A Tribe Called Quest og Outkast er noen av de som representer det "gode, gamle", mens mixtapen selvfølgelig også inneholder godsaker fra "nye" artister som Frank Ocean, Wiz Khalifa, YC, The Weeknd, Swizz Beatz, DJ Khaled, Rick Ross og J. Cole for å nevne noen.
Så tilbake til denne festen denne kvelden; hvor som alltid musikken er i sentrum, og som vanlig har Juicy sitt egne og unike "Streetsoul" lydbilde som basis. For uinnvidde betyr dette at lyden alltid er gjennomsyret av Hip Hop og Soul uansett om det er Rap, House eller Funk som kommer ut av høytalerene via de 4 platespillerne og 2 mikserne. 100% sikkert er det også at du kommer til å høre The Notorious B.I.G. rappe "It Was All A Dream" minst en gang, i minst en versjon i løpet av kvelden..
De 100 første gjestene denne kvelden får som seg hør og bør en gratis "Juicy Mixtape Vol. 13: It Was All A Dream" til odel og eie i ekte CD-format!
Billett kjøpes i døra

Kommenter: