Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
7.juli | Ferieklubben #1 | Blå

Torsdag 7. juli:

FEST, BORDTENNIS OG GENERELL HYGGE!

GRATIS/KL. 18:00/ID: 20

Ferieklubben #1

SPOONTRAIN'S SOMMERPOPKLUBB!

DJs: Ola Innset, Endre Harnes og Simen Herning Spoon Train er et label, et bookingbyrå, driftere av et studio, og en diger gjeng med trivelige musikere.

Da vi vokste opp i Østfold var det gjerne sånn at kommunen arrangerte ferieklubb for de ungene som ikke hadde foreldre som tok de med på Lanzarote. På ferieklubben var det bading, krabbefisking, kasting på stikka og rævkrok, og ungene returnerte til skolen i august med nye blåmerker, nye venner og opplevelser som varte et helt år.

På Grünerløkka har de fleste råd til ferie. Likevel velger mange av ymse årsaker å holde seg i byen i sommermånedene.  Disse menneskene skal vi ta oss av.

Med aktivitetslederne Erland Banggren og Simen Herning ved roret skal vi koke i hop tre fantastiske kvelder i dumpa ved Blå i sommer. De tre siste torsdagene i juli starter vi med grill, kos og bordtennis på uteserveringa, før vi klemmer til med klubb inne på Blå. Alt er selvfølgelig helt gratis, som en ekte ferieklubb skal være. Husk bare lommepenger til øl!

FERIEKLUBBEN #1 – Torsdag 7. juli :

Spoon Train sommerpopklubb

DJs: Ola Innset, Endre Harnes og Simen Herning

Spoon Train er et label, et bookingbyrå, driftere av et studio, og en diger gjeng med trivelige musikere. Mest av alt er de dog en gjeng med folk som liker sommeren, som liker myk pop, hard pop, elektronisk pop og køntripop, og fra vi vatter opp grillen og DJ-bua utendørs klokka 18.00 og til kommunen nekter oss å drikke mer blir det dansing, klining og kos. Se opp for overraskelser av ymse slag.


Kommenter: