Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed 09.juli – Art Department | Blå

Lørdag 9. juli:

Månedlig klubb:

150,-/KL. 18:00/ID: 20

Sunkissed : ART DEPARTMENT [Canada / Crosstown Rebels] g-HA & Olanskii

[+ute] Vinny Villbass, Ronny Rabalder, Henri Le Coq & Le Capitan

Sunkissed kliner til med sommerfest og server særs het potet i form av Canadiske Art Department. Kenny Glasgow og Jonny White aka Art Department leverte like godt Resident Advisor's listetopp for 2010 med første singlen 'Without You'. Nå er de ute med album og en drøy bunke remikser.?

Ikke at de to er nybegynnere. Kenny har sunget, spillt, produsert og vært med på utgivelser på Turbo, Narcotic, Jinxx og hans eget Method 11/11 etikett. Jonny White driver på sin siden den etterhvert så etablerte No. 19 etiketten. Begge har vært sentrale i klubbscenen i Toronto siden slutten 80' tallet. Men det var først da Damian Lazarus fra Crosstown Rebels ba dem koke hoder sammen for en remix for Riz MC i 2009 at de to fant sammen i studio. Resultatet ble både et produskjonsfelleskap som til nå har levert hits som markjordbær på strå, og et dj + vocal oppsett som ble festivalens snakkis på Winter Music Conference i Miami året etter.

Art Departments retro-futuristiske og rå synthbaserte produksjoner har vært med på å vekke den mørke og skitne siden av deep house til live igjen. Låter som 'Without You', Vampire Nightclub [med Seth Troxler på vocal], 'Tell Me Why' og 'The Excuse' samt remiksene at Dj T's 'Burning' og Damian Lazarus' 'Different Now' bærer alle en klar signatur, hvor tunge og rumlende basslinjer ruller som torden under forførende og melankolske vokaler. Når de to tar til spakene og mikrofonen på Sunkissed er det ikke bare tilsammen 40 års fartstid i house scenen som kommer til uttrykk, detter er også to artister som klarer å kondensere og destillere det beste utav appelsinen. En potensiell 'hvor var du da...?' rett og slett.

g-HAuauauau og Olanskiiauauau er vel ikke sjeldne tigre nå om sommeren. Men det stopper ikke gutta fra å spille både ekstra frekt og på kanten uansvarlig når det er trommet sammen til Sunkissed. Ustriglet, tøsete og løssluppent tar de til spakene sånn i ti draget. Men før det serverer vi storveis oppmøte rundt grillen på uteserveringa. Denne gangen er det Vinny Villbass, Ronny Rabalder, Henri Le Coq & Le Capitan som har gjort klar baggen og solfaktor 50. Sees ved ælva!Vær Sunkissed!


Neste Sunkissed:

SUNKISSED BÅTTUR : lørdag 16 juli med M/S Bjørvika
ØYA:SUNKISSED : torsdag 11 + lørdag 13 august med MAGDA [m-nus], JOHNNY D [Oslo Records] +++


Sunkissed lyden leveres av Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: