Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14.juli | Ferieklubben #2 | Blå

Torsdag 14. juli:

ARVIKA HAR AVLYST - BLÅ HJELPER TIL:

CC:100/KL. 18:00/ID: 20

Ferieklubben #2: Rebecca & Fiona (SE)

+ FLAKS/UFLAKS DJ's

UTE FRA 18:00 / INNE FRA 22:00

Da vi vokste opp i Østfold var det gjerne sånn at kommunen arrangerte ferieklubb for de ungene som ikke hadde foreldre som tok de med til Lanzarote. På ferieklubben var det bading, krabbefisking, kasting på stikka og rævkrok – og ungene returnerte til skolen i august med nye blåmerker, nye venner og opplevelser som varte et helt år.

På Grünerløkka har de fleste råd til ferie. Likevel velger mange av ymse årsaker å holde seg i byen i sommermånedene.
Disse menneskene skal vi ta oss av!

Med aktivitetslederne Erland og Simen ved roret skal vi koke i hop tre fantastiske kvelder i dumpa på Blå i sommer. De tre siste torsdagene i juli starter vi med grill, kos og bordtennis på uteserveringa, før vi klemmer til med klubb, klin og søl inne på BLÅ. Husk å be de foresatte om lommepenger til øl!

–––

REBECCA & FIONA (se)
Rebecca & Fiona ble nylig beskrevet av Lydverket som "Sveriges hotteste jenter" og er kanskje best kjent her til lands som Robyns oppvarmings act. Men den svenske duoen er mye mer enn som så: Blant Stockholms mest populære DJ's, radioverter på svensk P3, IT-girls, ivrige musikkbloggere og ikke minst produsenter av egen musikk.
Deres siste singler, "If She Was" og "Bullets", ble begge sluppet for kort tid tilbake – og til Oslo har de med seg disse låtene, samt hundrevis av andre godbiter som garantert fører til skamløs dans og henda i været. Akkurat slik sommerfester skal være. Alle Ferieklubbens barn gleder seg!

FLAKS/UFLAKS DJ's
Flaks/Uflaks er et klubbkonsept, en blogg, en vennegjeng og et slags livsstilskollektiv. Eh … ellerno. Gjengen bak har lagd fest på mange av byens utesteder og ymse festivaler – og stiller for kvelden med Lars Arthur, Grandreas & E From The 80's. Det blir grilling, bikinibabes, pop, disco, electro, house og annen snaxxx. Woha!

Billett legges ut snart

Video:

Kommenter: