Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
BLÅ PÅ SUKKERBITEN | 17.-23.JULI | Blå

Søndag 17. juli:

FERIETID!

Gratis/KL. 12:00/ID: 20 år

BLÅ DRAR TIL SUKKERBITEN!

17. - 23.JULI

BLÅ drar på sommerferie! Neida. Joda. I en liten uke fra søndag 17.juli til og med lørdag 23.juli flytter BLÅ ansatte, DJ'er og hele sjela si ned på Øyafestivalens lille sommerkrypinn på odden utenfor Operaen – Sukkerbiten.

Årsaken til denne sydenturen er at Næringsetaten mener vi enkelt og greit er for flinke til å tappe øl. Men det stopper ikke det kulturelle innholdet her på sjappa. Ikke nok med at vi flytter de allerede bekreftede arrangementene, men vi fyller på med DJ'er og anre godsaker gjennom hele uka. De glade folka du vanligvis ser bak bardisken på BLÅ, flytter seg bak DJ-pulten denne uka. Vi flytter til og med bordtennisbordet vårt ned til strandkanten og ønsker velkommen til BLÅ Invitational Bordtennisturnering på torsdagen.

Det er med andre ord mye å glede seg til denne uka så vi håper å se deg snurre rundt på Oslo's neste beste uteservering. Vi vet savnet av det mørkeblå industrielle lokalet i brenneriveien blir stort, men ønsker en storstilt velkommen tilbake i vår lille BLÅ bule med søndagsmarked og Frank Znort Extravaganza Søndag 24.juli.  Vi sees på Sukkerbiten!

Søndag 17: Frank Znort Quartet + DJ Fredrik Borgund
Mandag 18: Absolutt Blåmandag!
Tirsdag 19: BLÅ Resept: Ansatte viser muskler bak DJ-pulten + Rui's Miniklubb
Onsdag 20: Ronny Haugelands Bingo + DJ Generalmajor TyldenToft
Torsdag: 21: Ferieklubben #3 + BLÅ Invitational Bordtennisturnering
Fredag 22: BLÅ Resept: Ansatte viser muskler bak DJ-pulten + DJ Soulshock (fra 22:00)
Lørdag 23: Full Pupp sommerspesial (dagtid) + DJ Blåmuggost (Tore fra Ost&Kjex)

Kommenter: