Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
9.aug | klubb:Øya 2011 | Blå

Tirsdag 9. august:

100,- uten pass / Gratis med /KL. 19:00/ID: 18

klubb:Øya 2011

Ungdomskulen + Salvador Sanchez + oma + anana + young dreams + two fighters agains a destroyer

TIDSPUNKTER:

 • 19:30 Two Fighters Against a Star Destroyer (Utekonsert)
 • 20:10 Young Dreams
 • 21:00 Anana
 • 21:50 OMA
 • 22:40 A-Laget
 • 23:30 Ungdomskulen performing "Gimme Ten"

TWO FIGHTERS AGAINST A DESTROYER
Denne fyren her trives best på gulvet, ubehagelig nærme folket. Han har mye å si og hopper lett mellom trøndersk og engelsk. Det sies at han trives best i det unorske brytningspunktet mellom komedie og samfunnskritikk. Planen er å ta teksten tilbake til folket og samtidig få deg til å le av deg selv. Tenk litt pønk, mye slampoesi og lite dødtid. Spiller på uteserveringa kl.19:30 presis

http://www.myspace.com/twofightersagainstastardestroyer

YOUNG DREAMS
Young Dreams er et av de bandene vi har størst troen på i årene som kommer. Dette blodferske bandet bestående av medlemmer fra The Megaphonic Thrift, Casiokids, The Alexandria Quartet og evigunge Matias Tellez for å nevne noen, så lukter dette suksess som rykende ferske kanelboller. Som band flest ble Young Dreams unnfanget på et tårevått og øltapetsert nachspiel i Bergen i 2009 og skal vi tro ryktene så blir denne melodisk drømmende Brian Wilsonske pop'en å finne på blankpolert vinyl litt senere på året.

Sjekk ut videoen til 'Young Dreams' her:
http://vimeo.com/21589064

OMA
"Helsvart dronedoom om livets avglans og evige nedsig" omtaler Oslos nye mørke skamplett seg som. OMA har kun spilt et knippe konserter i Oslo siden debuten i januar i fjor, men har allerede rukket å imponere flere med sin transendiale doom metal. Her kan vi stolt trekke klare paraleller til kvalitetsentrepenører innen gammal og nyere ondsakp som Burzum, SunnO))), Earth og Liturgy for å nevne noen.

http://www.myspace.com/omadoom

ANANA
Anana er Anniken, kun utstyrt med piano, gitar, elektronikk og vokal. Enedelig blir vi nordmenn presentert kjølig, men fremdeles varmt boblende disko med fløyelsmyk vokal, som ikke ligger langt unna landskapet til OoOoO, Glass Candy, Desire og Chromatics. Selv betegner hun musikken som dypvannspop, ispedt like mye angst som det er dansbart. Vi og flere andre med oss har den gode gamle "trua" på Anana - overbevist om at du kommer til å føle på det samme. 
http://www.nrk.no/urort/artist/anana/default.aspx

A-LAGET
Grov og slibrig hip-hop på en smooth måte slik bare bergensere kan. Ræp-kjefta som hele Eliteserien til sammen, men på scenen finner vi sparsommelig nok fire herremenn ved navn Vågard, Girson, Pete´n og Dj Boge. Kingsize er på skrytestien om kvartetten og fører i pennen at gjengen har for alvor satt bergens hip-hop scenen på kartet med bukbroren Lars "Optikk-pusher" Vaular i spissposisjon, men der nede i den surklende undergrunnen er det A-laget som regjerer med landets råeste verselinjer.

http://www.myspace.com/alagetbergen

UNGDOMSKULEN PERFORMING GIMME TEN
At dette bandet ikke har fått mer annerkjennelse i vårt landstrakte land er et mysterium. Når det som etter vår mening er norges beste rocke-trio bestemmer seg for å være såpass breiale at de utgir et album bestående av 10 låter der hver av låtene har en makslengde på et minutt, så skal de jaggu meg få smake på vreden. Derfor har BLÅ, i god gammel Øya-ånd, utfordret Ungdomskulen til å gjøre en "Kaizers" denne kvelden. De spiller altså, for første gang, hele Gimme Ten albumet back-to-back. Dette blir en ubestridt klassiker av en konsertopplevelse!
Frem mot Øya slipper Ungdomskulen en ny musikkvideo for hver og en av låtene, disse finner du på løpende bånd på www.ungdomskulen.com

DJ OPP-NED BLÅ KORS (STEN OVE TOFT & EINAR IDSØE EIDSVÅG)
Hvordan er det egentlig mulig å beatmixe Prince og Burzum? Det høres ut som feil i alle ledd og det er rimelig tvilsomt at det kommer til å skje, men DJ-verdens ekvivalent til breddefotball disker opp med en salig mix denne kvelden som det kommer til å gå gjeteord om. På godt og vondt.

Billett kjøpes i døra

6 kommentarer:

 1. 1.

  lizzie:

  8. July 2011, kl. 11:46

  kommer man inn på dette arrangementet med 5-dagerspasset?

 2. 2.

  Sanne:

  1. August 2011, kl. 06:20

  er det ID 18 eller 20? det står 18 på øya sin app

 3. 3.

  H:

  8. August 2011, kl. 09:52

  Er det mulig å komme inn uten øyapass?

 4. 4.

  Einar:

  8. August 2011, kl. 11:31

  Det er fullt mulig å komme inn uten Øyapass. Koster da 100,- . Det er 18års aldersgrense.

 5. 5.

  Einar:

  8. August 2011, kl. 11:31

  Med 5dagers pass kommer du gratis inn.

 6. 6.

  Fyren:

  9. August 2011, kl. 11:34

  Stemmer det at a-laget avlyser?

Kommenter: