Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11.aug | Øya:natt SUNKISSED | Blå

Torsdag 11. august:

Øya:Natt

TBA/KL. 23:00/ID: 20

SUNKISSED : MAGDA [m-nus] g-HA & Olanskii

[+ ute] Nico Coltsfoot, Gaute Haaversen, Le Capitain, Asbjørn E

Sunkissed er Norges lengstlevende rendyrkede elektroniske klubb og de leverer hver gang!

Som sedvanlig har SUNKISSED klubbb på BLÅ i forbindelse med Øya:Natt.

Magda
Hvor var du da Magda og Richie Hawtin datt omkull i boksen på Sunkissed!?! Det var en varm torsdag kveld i august 2005, det var iallefall varmt inne på Blå, som var fylt til randen allerede halv elleve. Derfra og ut formelig kokte det inne på Blå, kanskje den mest intense og magiske Sunkissed kvelden så langt, og det sier litt!

Magda ble først kjent som Richie Hawtins padwan en gang rundt millenniet. Siden den gang har hun selv blitt en av de største navnene der ute. Og det med god grunn. Det er en stødig dj i verdensklasse som tar til 1210 denne kvelden. Selv om hun har noe produksjoner bak seg, først og fremst med Marc Houle og Troy Pierce som Run Stop Restore, er dette en dj som er totalt fokusert på å levere ekstase på dansegulvet.

G-HA & Olanskii
Herr og Fru Sunkissed har servert eplepai til folket på Sunkissed siden tidenes morgen! Gode gud, radarparet har selvfølgelig også turnert i inn- og utland, både med og uten skandaler. Gutta har pakka snippesken og underholdt på blant annet Fabric (London), Panoramabar (Berlin), Robert Johnson (Frankfurt), Mondo (Madrid) og Honkytonks (Melbourne), Nottinghillartsclub (London), Moog (Barcelona) for å nevne noe. Samarbeidet har også ført til en herlig liten cd-samler på krem-etiketten Smalltown Supersound I 2007. I det siste har gutta også herjet fast hver Fredag på det nye stjerneskuddet Jaeger.

Nico Coltsfoot
Nico er yngste mann på laget, men feirer allikevel 11-års jubileum som dj I disse dager. Som selverklært gammal sjøulk veit han mer om maling og den norske house-scena enn de fleste. En framtidig housemusikkens John Peel om du spør du oss. Mer hyperaktiv mann bak decksa skal du forørig lete lenge etter. Heia Odd!

Gaute Haaversen
Gutten med det flotte navnet Gaute Haaversen Westhassel er en meget opptatt mann, han har vært tungt inne på Blå og sysler med sin egen festival Oslo Live. På fritida spiller han meget flott musikk på steder som Dattra, Stratos og Fisk og Vilt. Ellers er han fast stigemester og leverandør av godsakene hos oss selvfølgelig.

Henri LeCoq & Le Capitan
Hvis du liker deg på Blå, kan du umulig ha unngått å møte på disse to gutta, mange blir overraska over at det faktisk fins to av de, men det gjør det altså. Dobbelt så bra! I tillegg til å spille snasen house og disco er de også involvert I Oslo live, og i sommer har det ansvaret for godfoten på uteserveringa på Sunkissed kveldene.

Asbjørn E
Asbjørn har gjort seg bemerket gjennom årene med sitt gode humør og frekke spillestil. Han er tidligere observert med konseptet Fin Gardin, som herjet en gang på 2000 tallet.

Billett legges ut snart

Video:

Øya 2011 from Oyedrops on Vimeo.

Kommenter: