Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
12.aug | Øya:natt 2011 | Blå

Fredag 12. august:

Øya:natt 2011 - BLÅ og ENO pres.:

150 m pass / 175,- /KL. 23:00/ID: 20

The Lionheart Brothers + Beglomeg + 120Days [DJ-set]

Elektronika. Første Øya:Natt dagen har vi og ENO ( som fyller 1år!) slått hodene sammen og lager fest nede i dumpa.ENO er Norges eneste ordentlige musikkmagasin. ?

ENO er Norges eneste ordentlige musikkmagasin. De er mer interesserte i
slammet på bunnen enn å skumme overflaten. Magasinet inneholder en rekke
intervjuer og dybdegående essays om alt som har noe med musikk å gjøre.
Samtidig skyr de anmeldelser. Bra med andre. Nå feirer de ett års bursdag
hos oss på Blå. Nytt nummer av magasinet som ble kåret til "Årets komet
2010" er å finne i hyllene fra 25.august.

 

23:00-03:00 | 120DAYS [dj-set]
Kristiansunds-gutta i 120Days kommer løpende fra Middelalderparken der de uten tvil har levert en av festivalens beste konserter for å DJ'e for dere hele natta. Ikke vet vi hva de kommer til å spille, men det kommer nok til å bli vel så eksperimentelt som det blir dansbart.

00:30 | LIONHEART BROTHERS
Lionheart Brothers gav i januar ut "Matters of Love and Nature" som allerede da ble hyllet av pressen som et av årets aller beste album, noe vi trygt kan si oss enige i. Natt&Dag gikk til og med så langt at de spellemannsnomierte albumet sporenstraks!
Fra å være et vestkyst/psykedeliaband med den forrige plata Dizzy Kiss (2007) har bandet nå tatt steget langt inn i syrehelvete med et langt mer tydelig særpreg i lydbildet. Introverte, men fremoverlente popmelodier kombinert med støyrock, dansegulv, sirupsrytmikk og vakre koringer. At ikke flere har gjort notis av Lionheart Brothers siste krumspring er for oss et eneste stort myserium. Møteplikt.
http://www.lionheartbrothers.com/

01:30 | BEGLOMEG
Beglomeg er en mekanikk bygget opp av hypnotiske rytmer under en opptrekkbar bassmaskin med et messingrør som går opp i en øvre del, hvor én spansk arkivar og én ungarsk doktor (innimellom akkompagnert av ekte europeiske bastarder) prosesserer psykedelisk death fønk. Et danseband for de levende døde, en spilledåse for kakkerlakker.
http://soundcloud.com/beglomeg
http://discogs.com/artist/Beglomeg
http://www.youtube.com/results?search_query=beglomeg&page&utm_source=opensearch

Kjøp billett »

Video:

Øya 2011 from Oyedrops on Vimeo.

Kommenter: