Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Øya:Natt 13.august: Sunkissed | Blå

Lørdag 13. august:

Øya:Natt

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed: JOHNNY D [Oslo Records] g-HA & Olanskii, Vinny Villbass

[+ ute] Brokesteady, Ronny Rabalder, Rasmussen, Henri Le Coq

Som sedvanlig har Sunkissed klubb på BLÅ under ØyaNatt.

Johnny D
Johnny D leverte varene så det sang etter på Sunkissed en november kveld for et par år siden! Mannen som tok verden med storm med 'Orbital Life' i 2008 vet å blåse taket av bygget. Siden har han fulgt opp med tett knippe bunnsolide remikser og 12"ere over hele fjøla av fete etiketter; Oslo, 8bit, Rebirth, Bpitch Control, Cecile, Leftroom og en haug med andre. Ikke minst har remiksene hans av 2020 Soundsystems 'Sliding Away', Osunlades 'Pride', Paolo Martini & Paul C's 'Plug Me', The Sushi Club's 'Flunauticus' og låta Trivia Mango gått som heite poteter. Det er med andre ord en activ mann som nå setter kursen mot Oslo igjen for å levere rullende tech house av den sorten det gjerne blir totalt balluba av

Vinny Villbass
Bassen starta i utgangspunktet Sunkissed avd. Trondheim under den herlige student-tida. Etter hjemkomsten til tigerstaden, ble de en naturlig del av hele sulamitten. Diskjokke hadde med en låt på Sunkissed-cd`en I 2007, og siden har det kun gått en vei. Med en rekke utgivelser på Prins Thomas`Full pupp og albumene Staying in og En fin tid på Smalltown Supersound har krølltoppen gjort komet-karriere til stormende jubel over hele fjøla. Villbassen har emigrert til Berlin, men er allikevel mer aktiv en de fleste her oppe på berget. Vinny er Jokkes sparringspartner både bak platespillerene og i studio, og spiller gitar i Diskjokke band. I tillegg snur han etthvert dansegulv på hue og driver 'I`m Single' etiketten sammen med Khan of Finland.

Henri LeCoq & Le Capitan
Hvis du liker deg på Blå, kan du umulig ha unngått å møte på disse to gutta, mange blir overraska over at det faktisk fins to av de, men det gjør det altså. Dobbelt så bra! I tillegg til å spille snasen house og disco er de også involvert I Oslo live, og i sommer har det ansvaret for godfoten på uteserveringa på Sunkissed kveldene.

Rasmussen
Sykkelreperatør Rasmussen har vært med oss en god stund. Han er som regel å finne som overoppsynsmann i døra, men er også en meget habil dj. Mannen har ett bein i Berlinerbolla og det andre dypt inne i de svenske skoger. Men først og fremst stiller Rasmussen med et meget stort hjerte og en smittsom platebagg.

Ronny Rabalder
Sjåfør-Ronny har spillt myndig techno siden 1997. Blant annet har han arrangert og spilt på en haug med klubber i Oslo og Trondheim. Ikke minst har han både veiva igang lysriggen på Ploink og varma opp for størrelser som Carl Cox og Jeff Mills. I disse dager er techno baggen bytta ut med tech house, men fortsatt har Ronny et myndig grep om sakene.

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Kommenter: